Fredagskvällen + igår lördag

Blev ingen uppdatering alls igår. Fullt upp hela dagen och igår kväll var jag alldeles för trött för att ens tänka på att kolla på datorn... Blev istället sängen hyffsat tidigt.

Fredagskvällen var i alla fall väldigt mysig. Gick runt en sväng och kollade in marinfestivalen. Väldans mycket folk och massor av fina båtar. Annars var det kanske inte så mycket att se. Lite roligare för den yngre publiken eftersom det fanns ett litet tivoli. Claes kastade bollar på plåtburkar och vann ett mjukisdjur till Stina. Men Stina var så gullig att hon gav bort mjukisdjuret till en ledsen unge som blev väldigt glad.
Efter en promenad vid festivalen så gick vi och satte oss på en uteservering på lilla torg. Vi drack lite öl och vin och hade det väldigt trevligt och mysigt!




Igår åkte vi tillbaka hem till mina föräldrar igen. Klantiga som vi är så glömde vi kameraladdaren till den nya kameran och vi kan ju inte åka till Grekland utan kameraladdaren.. Men vi skickade ner nyckeln idag så fixar Elias hit laddaren =).
Hade en riktig mysig dag med älsklingen igår, Vi gick en promenad upp till sjön här ovanför. Blev ett snabbt dopp vid klipporna och sen plockade vi lite blåbär på vägen hem så det blev glass och blåbär igår kväll, mums!


Kommentarer
Postat av: Amanda ♥

Jag har verkligen haft svårt att hitta snygg anitarmband men dom är ju sjukt snygga allstå :o

2009-08-03 @ 12:55:51
URL: http://twistedfashion.blogg.se/
Postat av: Amanda ♥

Dom är ju underbara :D!

2009-08-03 @ 15:10:36
URL: http://twistedfashion.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan! Jag driver bloggen som är skriven ur en dotters perspektiv, där alkohol speglar hennes vardag..



Jag har nämligen en alkoholiserad pappa som jag bor med, tillsammans med min lillebror.



Jag tar upp viktiga tankar kring alkohol, delar med mig av erfarenhet och skriver en massa om tankar, och en hel del om glädje!



Så sitter du själv i samma sits, eller kanske vill åka med och se livet från mitt perspektiv, häng med och läs, bli berörd eller inte, det är ditt eftet val!



Kram,

"Suralkohol-bloggen"

2009-08-03 @ 15:16:11
URL: http://suralkohol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0