Veckan som gått...

Det har varit en vecka med massor utav julmys. Ignorerat min förkylning och försökt hinna med så mycket som möjligt. Men åka till Göteborg och handla julklappar den 22:e december är ingenting att rekommendera. Efter 5 timmars velande omkring och ett restaurangbesök så kände vi oss lite mer klarar iaf. Det tog ingen kvart hem som det brukar, snarare en timme efter all kö ut ur parkeringshuset.

Den 23:e åkte vi snabbt och fixade dom sista julklapparna. Sen blev det en skön promenad med Pernilla så hon kunde få sina julklappar. Hon blev så glad, särskilt av den som var till både henne och Erik ;) 
Lite senare gjorde jag och John mozartkulor, det blev även några utan choklad så jag kunde äta :) Vi gjorde även en speciell till pappa, rullade en tomat i chokladen. Den minen när han bet på den är oslagbar!

Julafton började väldigt mysigt med några klappar under granen... sen blev det en sväng till kyrkan för att lyssna på mamma när hon sjöng. Blev allt lite tårögd för att det var så fint :)
   Senare blev det som vanligt Kalle, både jag och John hade dock väldigt svårt att hålla oss vakna, Men sen kom mormor, farmor och kusinerna så då blev det full fart igen. Massor utav god mat och fina julklappar!!

Juldagen blev en lugn och skön dag. Var hemma hos mormor och fikade och kollade på gamla roliga kort. Sen blev det ett skönt julbad i badkaret. På kvällen kollade jag, mamma och pappa på mamma mia och tog det lugnt.

Efter att inte ha sovit så mycket så är jag ändå förvånadsvärt pigg. Inte konstigt det, för i eftermiddag ska jag åka till älsklingen och hans familj :) Ska bli så underbart!


Innebandy & spelkväll

Igår var det fullt upp hela dagen. Jag kände att det faktiskt var dags att åka och kolla på mitt gamla innebandy lag när dom spelade match. Matchen började bra och inför sista perioden ledde dom med 3-2. Vad hände sen? Jo det blev total vändning i spelet och tyvärr så slutade dom spela innebandy helt. Matchen slutade med 8-3 till Pixbo.
Stannade även kvar i hallen för att kolla på herrarna och Lenas kille. Även dom började spela bra men det blev tyvärr förlust i den matchen också.
Trots att det inte var några höjdar matcher så var det riktigt kul att träffa gamla vänner, särskilt Lena och Pettsson!

Efter all innebandy så blev det en snabb middag innan jag gick hem till farmor för att vara social och hjälpa till med hennes julpyntning. Fick även hjälp av brorsan så det gick lite snabbare i år. Riktigt fint blev det tillslut :)

Direkt efter farmor så gick jag till Pernilla och snabbade på henne lite ;) Sen åkte vi och hämtade Louise och Malemyr för en tur till kungälv och hemmakväll. Kvällen slutade hemma hos mig med massa snack och roliga spel. Riktigt grymma på frågesport speciellt.. eller va säger du Malemyr? ;) Viktigt att vi får i oss mycket lever och öronen är nog vårat viktigaste organ.. haha. Tack för en super rolig kväll!!

Nu på morgonen är livet inte lika roligt... Vakna ensam i sängen och värre i halsen är ingen bra start på dagen...


Göteborg imorgon

Sista kvällen i Halmstad för ett litet tag framöver. Hem till min kära familj imorgon för att vila upp sig och fira en mysig jul! Ska nog försöka att lägga hemtentan åt sidan tills efter jul så man kan få njuta av lite ledighet för en gångs skull. Efter en helt galet intensiv vecka med halsont dessutom så behövs det verkligen!
Men veckan har ändå bestått av mys och en helkroppsmassage på Tylösand spa. Behöver jag säga att det var underbart? (Tack Benny, för en grymt nice present!) 

Sista kvällen i Halmstad så kommer det naturligtvis att bli en myskväll hos min favorit! Vill inte ens tänka på hur tomt de kommer bli att sova ensam en vecka sen... Ikväll ska jag bara njuta av livet när det är som bäst!

Ulf Benny goes julbord



Helgen började bra för Ulf Benny och julbord hemma hos Bettan... blev dock mätt alldeles för snabbt, hade velat äta massor!
Efter julbordet blev det lite fix och sen bort till U-lokalen för Texas 30 års fest. Var mycket trevligt, så tack Texas :)

På lördag förmiddag blev det en sväng i stan, inga julklappar alls... bara lite kläder och smink till mig själv. Sen var det egentligen tänkt att bli utgång på kvällen men jag orkade verkligen inte med det så det blev myskväll hemma med älsklingen istället.
Igår blev det en efterlängtad mysdag som inte kunde varit mycket bättre... godis, mys och massa kärlek!!

Mycket bra låt som jag har lyssnat sönder idag...


Seg dag

En lång, seg och kall dag har det varit... Har mest sprungit omkring känns det som, ändå har jag nästan inte gjort någonting. Förrästen så blev inte gårdagen så bra som jag hade velat, fick migrän på dagen så kvällen ägnades i sängen och soffan. Tur man har någon som står ut med än ändå och tar hand om än när man mår dåligt!

Idag mår jag i alla fall bättre... Bettan kunde inte komma och plugga idag så det blev jag och "Benny" som skrev klart arbetet, det gick fort och effektivt, Riktigt bra gjort :) (hoppas jag)
Sen har jag varit ute och gått lite, gick en sväng in till stan men blev mest att flumma runt. Tyvärr mina nära och kära, ser inte ut att bli några julklappar i år ;)

Nu är jag trött och ska vila lite i soffan, måste ju orka med morgondagen. Då blir det julbord och 30 års fest :)

Weei, det rullar på bra nu

Lugn och skön morgon.. Lite härliga godmorgon pussar och kramar så  nu kan jag gå på moln resten av dagen :)
Ska snart iväg till stan med Bettz och luncha och kolla lite efter julklappar och kanske något fint till mig själv också.
Sen blir det hem och tvätta, iväg till gymmet och sen hem till Min katastrofmänniska "Benny" för filmkväll.

Ser fram emot den här dagen och ska bli skönt att avsluta den med att krypa ner i en varm säng med sötnosen!  

Full fart

Okej de kanske inte var full fart imorse, var väl helt väck när Marcus skulle upp till skolan. Sen somnade ja om gott och stängde av klockan när den ringde klockan tio. Men sen Plate ringde och väckte mig kvart över elva så har jag haft fullt upp. Suttit och pluggat. Fick väl skrivit 2 sidor på arbetet idag och det är ju väldigt bra för att vara oss. Nu blir det bara att skriva klart det på torsdag! 
Hade kanske fått ännu mer gjort om inte Plate måste tjaffsa emot mig och Bettan om sånt som han inte har nån koll på... Tyvärr lilla Benny, världen fungerar inte riktigt så som du gör ;)
På eftermiddag gick vi till gymmet... Jag och Bettan körde riktigt slut på våra armar idag. Riktigt skön känsla nu när man kom hem och duschade för att sedan faktiskt vara hungrig och njuta av min mat :) God laxpytt lagade jag idag.
Nu blir det en lugn och skön kväll hemma hos min älskling!

Stolt!



Måste börja med att säga hur stolt jag är över Ulf Benny idag! Redovisningen gick ju verkligen som en dans på rosor (UTAN taggar)! Kan nog faktiskt skryta lite extra och säga att vi faktiskt var en av dem bästa grupperna! Weeei :)
Dagen fortsatte ju hemma hos själva ledaren dock blev det bara massa bilder och filmer ifrån våran nollning istället för plugg, men imorgon tar vi tag i det igen. Bäst att bara njuta av livet idag.

Påväg hem gick jag förbi Marcus för att ge en pepp puss i hans tentapluggande. Dock blev det lite mer mys men nu hoppas jag att han pluggar på bra fram till kvällen så att han klarar av mina tuffa frågor när jag förhör honom!

Nu ska jag nog mest njuta av en ledig eftermiddag/kväll... gå en promenad, lyssna på julmusik och ha det allmänt mysigt!


Ulf Benny rules ;)

Efter en natt utan sömn så slutar ofta en pluggdag i ren kaos... så också denna. 
Min kära grupp Ulf Benny (vårat gruppnamn för er som inte är så insatta i IVP07) kom hem till mig vid två tiden. Skitsnack i ca en halvtimme innan dem andras pizza kom. Jag var faktiskt duktig och lät bli idag... okej då nästan. Åt ju faktiskt en sallad och Bettans kanter, men det räknas ju knappt ;) 
Vi satte sedan igång med att förbereda våran projektredovisning tills imorgon. Flöt på riktig bra och vi fick skrivit  ner allt som vi ska säga. När vi sedan skulle läsa allt så började de väl flippa ur lite... vad har vi då lärt oss inför morgondagens redovisning? Jo att läsa väldigt sakta och inget smackande... Tror vi fixar det här, vatten med upp bara så blir de en dans på rosor (kanske med en del taggar) 

Nu efter en dusch känner ja mig faktiskt lite piggare. Nu väntar lite mer förbredelser inför imorgon, något att äta, sen mys med min sötnos och förhoppningsvis en hel natts sömn! 

Dags att börja blogga igen då...

Tror jag har tillräckligt med kraft för att ta upp de här igen...
vet själv hur roligt jag tycker det är att läsa mina vänners/andras bloggar så nu tänkte ja även glädja er (hoppas jag)!

RSS 2.0