Perfekt lördagskväll!

Blev en riktigt mysig kväll igår. Mötte upp Stina på stan för lite gott käk och dricka. Började kvällen på Harrys med en god ryggbiff och gick sedan vidare för att spendera flera timmar på Bulls uteservering. Massor av "tjejsnack" blev det innan Marcus joinade oss för att avrunda sin kväll med en coca cola :). Vi följde såklart Stina hem sen eftersom Halmstad kryllar med skumma typer!

Idag är vi helt galet sega och ligger mest inne och trycker i oss massor med gott :P Kollade på Sagan om ringen i fredags, har kollat på Sagan om de två tornen idag och snart ska vi även lägga oss och kolla på Sagan om konungens återkomst! Det är några av mina favoritfilmer så jag klagar inte!
Vi var faktiskt ute och cyklade en sväng vid Nissan nyss för att vara lite duktiga.. Riktigt skönt att komma ut i det sköna sensommar/höst vädret! Det gick dessutom okej med knät så det var extra skönt. Speciellt med tanke på det som väntar imorgon, då måste det bara funka!


Måste bara få skryta lite...

Va precis framme på stan för att göra några ärenden för älsklingen (som själv har fullt upp med nollningen). Orkade inte duscha håret imorse så satte bara upp det i en knut och drog på mig mina trasiga jeans och en enkel tröja. På vägen hem från stan blev jag stoppad av en kille (visserligen något berusad) men ändå. Han sa iaf
- Jag måste bara få säga en sak till dig. Du är så jäkla snygg hela du.
Egentligen skiter ju jag fullständigt i vad han tycker fast måste erkänna att det värmde lite. Han sa det precis rätt dag när jag verkligen behövde höra något sånt så tack :)

Nu ska ja bara slänga i mitt lite mat sen gå ner till parken för att kolla lite hur de går för nollorna.

Inte på topp!

Tycker inte om vårdcentralen... alltid samma sak, dem pratar lite, känner lite där det gör ont och skriver sedan ut medicin efter sin gissning om vad det kan vara! Precis sådär va det idag när jag var där med mitt knä. Hon kände och vred och jag sa aj hela tiden. Hade ingen vätska i knät så hon sa att inget var sönder utan att det var min gamla skada som hade blivit inflammerad. Då sa jag till henne att det borde inte kunna vara det eftersom jag inte har haft några känningar av knät på minst 2 år och att när jag cyklade så knakade det bara till i knät. Då sa hon att jag förmodligen hade tänjt ut någont i knät. Men det spelar ingen roll för operation gör man inte förrän något i knät är helt sönder... så jag får väl gå här med ett ont knä medans min träning blir lidande =(

Orkar inte med det här just nu. Avlider ju dessutom snart i våran 40 grader varma lägenhet. Ett stort SUCK får ni av mig helt enkelt...

Skadat knä?

Vi skulle ju som sagt var cykla till maxi och handla igår... efter att vi hade cyklat en liten bit så small det till i mitt högra knä (mitt problemknä). Har knappt haft några som helst problem sen jag flyttade hit men tydligen ville det ge upp igår =(. Mitt knä kan hoppa lite galet ibland men då brukar det bara vara att böja på det så knakar det till och så är det bra igen. Det går inte den här gången! När jag rör på knät så knakar och knastrar det visserligen men det blir snarare sämre än bättre... Jag som verkligen inte tycker om att gå till läkarn har nog tyvärr inget val. Vill ju kunna gå normalt och utan smärta igen! Kan man ha mer otur än vad jag har haft den här sommaren? Nej tror inte det. Hoppas på en frisk och skadefri vinter med massor av kärlek och mys!

Nu ska jag ta något smärtstillande och lägga mig och titta på skärgårdsdoktorn (som alltid har varit ett väldigt bra tidsfördriv när jag inte är på topp!)

Helgen

Kom precis hem ifrån gymmet. Riktigt skönt att köra ett pass efter denna "slappa" helg! Fick tillbaka motivationen och nu ska jag köra stenhårt. Har ju faktiskt ett mål att uppnå innan min födelsedag!

Har i alla fall haft en jätte mysig och rolig helg. Det gick snabbt för mig att återfå humöret efter tentan i lördags eftersom älsklingen överraskade med ett bio besök på kvällen! Vi såg Inglourious Basterds och den var riktigt bra. Spännande och tragisk och absolut sevärd!
I söndags var det fotboll... treorna mot nollorna och treorna vann ju såklart :P Sen på kvällen var det nollepassning i U-lokalen. Riktigt kul att träffa dem nya IVP-arna! Många roliga och trevliga så det blir säkert jätte bra! Var även väldigt skoj att träffa klassen och kul att några "föredetta" ivpare dök upp! Kvällen avslutades på B&B med bowling.
Tack alla för en väldigt rolig och lyckad kväll!

Nu ska jag in i duschen och sen ska vi cykla till maxi för att storhandla. Till lunch blir det nog färskpotatis och någon fisk. Mumsigt! Redan hungrig så nu får vi skynda oss!


ggggaaaahhhhhh

Det där gick ju inge bra... tentan var jätte svår och det är med 95 % säkerhet jag säger att jag inte klarade den så säg inte emot och lägg in kommentarer som - Det gick säkert bra. eller - Klart du fixade den. (Tack på förhand!). Jag kommer klara mig väldigt bra i livet och komma långt ändå, jag har ju faktiskt inte ens fyllt 21 än så jag har gott om tid på mig att lyckas =)

ggggggggaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh (skriker av mig all aggression, klappar mig på axeln och drar iväg till gymmet)


I väntan på torsken...

Nu har jag diskat massor och skalat potatis... inte det roligaste kanske men nu står älsklingen och fixar med torsken i alla fall så snart blir det mat.. äntligen!
Största delen av dagen har spenderats ute i solen. Satt ute i parken en stund imorse och pluggade. Lite senare gick vi och handlade med oss lite gott till lunch som vi tog med oss ut till Tylösand. Där låg vi och stekte och badade i några timmar. Försökte även plugga lite men lättare sagt än gjort... äsh bättre lite i taget än ingenting!

Förrästen höll ju på att glömma tacka Maud för den söta presenten hon skickade! Det är sånna små söta saker som lyser upp vardagen så tack så jätte mycket =)

Ha nu en jätte mysig kväll!
Puss & Kram

segt, segare, segast!

Sitter och drömmer mig bort, Thailand kanske man ska bosätta sig i ett tag? Om jag inte klarar tentorna så funderar jag starkt på det! Plugget går inte alls som jag vill, hittar ingen motivation alls. Så Thailand kanske är närmare än man tror!?
Suck, helst av allt vill jag bara att den här dagen ska vara över så man kan ta nya tag imorgon... medans jag väntar på dagens slut så tänker jag i alla fall göra något vettigt... Nämligen hänga med älsklingen till gymmet och bränna av ett stenhårt benpass!

Tentaplugg =(

Japp då har man precis kommit hem efter några timmar på stadsbibblan. Det känns väldigt långt bort att jag ska klara anatomin och fysiologin faktiskt, men jag ska ändå försöka och gå dit och göra mitt bästa. Man kan ju ha tur =) Vi blev förrästen utskällda av en amerikanare för att vi pratade för högt och skrattade. Grejen var bara den att det inte var vi utan två tjejer längre bort som pratade högt. Amerikanaren bad i alla fall senare om ursäkt, tur för honom ;)

Har träningsvärk efter rygg och bicepspasset igår men det känns underbart skönt att äntligen komma igång med träningen igen. -8 kg here i come! Blir ett pass i eftermiddag med och efter det ska jag försöka plugga lite till. Nu ska jag äta lunch =)

Hem ljuva hem

Japp, då var man tillbaka i Halmstad igen. Har varit skönt att umgås med våra underbara familjer i sommar men nu är det ändå allt skönt att vara hemma igen. Vill passa på att tacka Marcus föräldrar och mina föräldrar för att ni är bäst och har låtit oss invadera era hem över sommaren ;) Sen måste jag tacka min underbara mamma som körde oss till landvetter och min underbara pappa som hämtade oss mitt i natten. Sen att ni dessutom är så underbara att ni kör oss ner till Halmstad och fyller hela våran kyl och frys med mat...  ja va ska man säga, ni är bäst helt enkelt!!

Man blir trött av att åka bil, även om de bara tar en och en halv timme från Göteborg... Var väldigt partysugen förut idag men nu har jag hamnat alldeles för långt ner i soffan för att knappt ens orka gå till hemmakväll och handla lördagsgott (klart ja orkar), men ni fattar ;) Det blir helt enkelt en mysig lördagkväll hemma med någon bra film.
Imorgon börjar allvaret, pust!

Hoppas ni får en mysig lördagskväll!
Kram kram

Tillbaka till vardagen...

Så har man snart varit hemma i Sverige i ett dygn... helt overkligt att vi varit borta i en vecka, tiden gick så galet fort. Men visst var det skönt att komma hem. Hela sista dagen gick man ju faktiskt och längtade lite men så fort man kommer hem igen så återgår allt till det normala och det dröjer inte länge innan man börjar längta tillbaka till solen och värmen igen... Fast jag är nöjd med att ha det såhär, det är ju faktiskt det "normala" man alltid tillslut längtar hem till. Alla sina rutiner... Det är det vi vill komma iväg ifrån men det är ändå det vi längtar hem till. Det är nästan så att man glömmer bort att njuta utav livet som det är just precis nu. Istället är det så lätt att bara längta iväg någon annanstans...


Hemma igen

En bild säger mer än tusen ord...


En bra dag =)

Åh blev så glad när vi kom ut till havet och skulle bada och det var riktigt skönt i vattnet. Så skönt när man kan hoppa från bryggan och simma massor! Älskar verkligen att bada, och är mycket hellre i vattnet än på land. Jag blir ju så himla rastlös av att bara ligga still och sola. Så jag har bestämt att jag och Marcus ska bada hela dagarna i Grekland ;)
Hoppas att jag blir en delfin i mitt nästa liv, vilken lycklig och söt delfin jag skulle vara :P
äsh nog om mitt badberoende... vi har helt enkelt haft en underbar dag ute vid havet! Stekt i solen, badad och grillat.



och imorgon åker vi till Kreta... weei =)


Havet

Om en liten stund åker vi till havet med Malin, Pernilla & Louise! Måste ju ta tillvara på de fina dagarna! Det ska bli riktigt mysigt i alla fall. Vi tänkte sola och bada lite och sen ska vi grilla.
Hoppas Malin inte tappar sin tröja i piss den här gången ;) hehe, glömmer aldrig när vi var ute på Marstrand med klassen på gymnasiet och hon tappade sin t-shirt så att den blåste i en liten pöl med piss. Sånt som bara kan hända Malin, vilket är skönt eftersom hon är den som kan ta en sån sak bäst och bara skratta åt det.. själv skulle jag väl antagligen bara börja gråta ;)

Ha en super skön dag i solen nu!
Kramar

Tyra show

Sitter och kollar på Tyra show nu där det är en kvinna som älskar att vara fet. Hennes mål är att väga 450 kg vilket kommer innebära att hon blir sängliggande. Hon har en sjukdom som tillslut kommer att leda till döden. Det verkar vara som anorexia fast precis tvärt om... Eftersom människor med anorexia ofta bli tvångsinlagda när de blir sjukligt smala, borde det inte vara likadant för de som blir sjukligt feta? Jag önskar bara att alla som lider av ätstörningar på något sätt kan få hjälp innan det går för långt!

Med det här sagt ska jag kolla klart på Tyra show och sen följa med älsklingen till gymmet... för själv mår jag som bäst efter ett riktigt svettigt träningspass!

Booring...

Jag och älsklingen började kolla på Brüno igår kväll... visst jag var väldigt trött men seriöst den verkar värdelös faktiskt :S Älsklingen kollar på den nu, kanske borde ge den ett försök till? Är det värt det?

Nej det är inte värt det... helt enkelt inte min typ av film. Tvn med alla kanaler hemma hos mina föräldrar verkar dessutom inte fungera alls idag, typiskt! Så fort Brüno är slut är det jag som väljer film! Något bra förslag?


Bad hair day

Igår eftermiddag åkte jag, Marcus & Pernilla och tog ett dopp i havet. Det resulterade till att jag var tvungen att duscha av mig allt salt när vi kom hem. In i duschen med håret i en boll på huvudet eftersom jag inte vill duscha håret med schampoo varje dag. Den där bollen fick sitta kvar även i natt när jag sov och sen har jag även haft den större delen av dagen eftersom det är sån tråkig regnig dag idag så man ändå ligger inne i soffan och myser. Släppte precis ut håret och vet ni... det är fortfarande fuktigt :O Kanske inte jätte bra för håret att ha varit instängt så länge men äsh jag plattar det aldrig och fönar det aldrig så håret behövde nog för omväxlingsskull behandlas lite illa ;).
Hemligheten till att slippa föna och platta håret är för mig så enkelt som mouse... Efter duschen så borstar jag bara håret lätt med fingrarna och tar sedan i lite mouse för att forma upp mina lockar. And that works for me =)

   Men tillbaka till min bad hair day...

3 dagar kvar!

Weei, om tre dagar åker jag och älsklingen till Kreta. Ska bli underbart! Har knappt fattat att vi verkligen ska iväg, känns overkligt men när planet lyfter på torsdag kommer jag förstå att det händer på riktigt och hela jag kommer att fyllas med en obeskrivlig lyckokänsla!


Inte för att vi behöver värme för att vara lyckliga, men sol och bad i en vecka skadar ju inte ;)


Fredagskvällen + igår lördag

Blev ingen uppdatering alls igår. Fullt upp hela dagen och igår kväll var jag alldeles för trött för att ens tänka på att kolla på datorn... Blev istället sängen hyffsat tidigt.

Fredagskvällen var i alla fall väldigt mysig. Gick runt en sväng och kollade in marinfestivalen. Väldans mycket folk och massor av fina båtar. Annars var det kanske inte så mycket att se. Lite roligare för den yngre publiken eftersom det fanns ett litet tivoli. Claes kastade bollar på plåtburkar och vann ett mjukisdjur till Stina. Men Stina var så gullig att hon gav bort mjukisdjuret till en ledsen unge som blev väldigt glad.
Efter en promenad vid festivalen så gick vi och satte oss på en uteservering på lilla torg. Vi drack lite öl och vin och hade det väldigt trevligt och mysigt!




Igår åkte vi tillbaka hem till mina föräldrar igen. Klantiga som vi är så glömde vi kameraladdaren till den nya kameran och vi kan ju inte åka till Grekland utan kameraladdaren.. Men vi skickade ner nyckeln idag så fixar Elias hit laddaren =).
Hade en riktig mysig dag med älsklingen igår, Vi gick en promenad upp till sjön här ovanför. Blev ett snabbt dopp vid klipporna och sen plockade vi lite blåbär på vägen hem så det blev glass och blåbär igår kväll, mums!


RSS 2.0