Längesen

Jo nu var de ett bra tag sen jag tog mig tid att skriva... men det har inte hänt så mycket här som ni har missat. Jag tränar på och pluggar. Vikten hade gått ner ytterligare 0,7kg i lördags.. toppen =) och b-uppsatsen är inlämnad... toppen =)
Nu väntar bara en galet lång tisdag som kommer att spenderas i skolan och sedan på en buss hem till Götet.
Men redan på lördag tar jag och Marcus en dagstur till Götet för att shoppa på oss lite snygga sommarkläder!
Sen på onsdag flyger äntligen jag och familjen till Rhodos =)

Förrästen så är jag väldigt besviken på Manchester Uniteds insats i champions leage finalen igår kväll... riktigt katastrof dåligt. Barca var absolut värdiga vinnare efter den skit matchen!!

Nu ska jag sova för imorgon väntar en lång dag!
Kram Kram

Änglar och demoner!

Jag glömde ju säga att vi var på bio i söndags kväll. Såg änglar och demoner. Trodde inte att den skulle vara så bra men blev positivt överraskad! Klart bättre än ettan och verkligen sevärd!
Den får en stark 4 utav mig =)

kör hårt!

Vikten låg på minus 1,1kg i lördags.. härligt, börjar hända grejer nu!

Helgen har varit skön, två hårda pass på gymmet, en cykeltur till eurostop, god mat och massor med mys framför tvn. Precis så som jag vill ha det!

Bjuder på två bilder, en på min grekiska sallad från i lördags och en annan på årets första regnbåge som tar sig upp i dimman.

     

Nu ska jag och Marcus iväg till gymmet och köra ett hårt bröst/mage pass!
Sen blir det iväg på handledning och full rulle med b-uppsatsen hela eftermiddagen!

Ha en toppen dag! Det ska jag ha =)

Humörsvängningar :S

I en vecka nu har mitt humör pendlat nått galet mycket. Antingen jätte glad och sprallig eller jätte ledsen och trött. Finns liksom inget mellanting. Min hjärna är alldeles för full av pluggtankar och framtiden... Kan aldrig riktigt släppa tanken om hur det kommer gå och vad det kommer bli av mig. Varför kan jag inte bara tänka plugg de timmar om dagen jag pluggar och sen bara gå hem och njuta av mitt underbara liv?
Blir så trött på mig själv... ingen anledning att gå ner i sånna där jobbiga downperioder. Jag fixar det här och min framtid ser ljus ut! B-uppsatsen kommer snart vara klar, min ynka lilla kompletering den här terminen kommer snart att vara inskickad, om 20 dagar sitter jag och min underbara familj på planet ner till Rhodos, sen när jag kommer hem väntar en underbar sommar tillsammans med älsklingen!! Jag är så lycklig!

Förutom humörsvängningar rullar allt på bra... Tränat 4 dagar i rad den här veckan + promenader! Njuter av träningsverken och är nervös inför morgondagens vägning och mätning! Men hur det än går så börjar det kännas bra, det känns som om fettet byts ut mot muskler sakta men säkert!
När jag ändå är inne på träning måste ja säga grattis till Marcus kompis Evelina som kom med i talangjakten 2009! Grymt bra jobbat!

Nu är det snart fredagsmys =)

Rastlös

Tror att jag är övertrött... sov dåligt inatt, men nu är jag bara rastlös. Tror Marcus börjar bli lite trött på mig ;) Är lite väl sprallig, skulle behöva gå ut och gå en promenad trots att ja redan gått morgonpromenad och gymmat idag, men tror jag hoppar det. Mitt skoskav gör alldeles för ont.
Får försöka koppla av framför tvn helt enkelt om ingen annan har något bättre förslag?

Helgmys

Nu är helgen snart slut, haft en jätte mysig helg. Kul att träffa alla igen =)
Hela gårdagen var toppen förutom mitt dåliga humör igår morse. Jag skyller på att vågen stod still från förra helgen + humörsvängningar pga mensen. Det dåliga humöret hade dock något bra med sig... jag tog ut det på lägenheten i form av diskning och städning. Tre timmars slit fick det blir innan jag tillslut tog en dusch och kände mig mycket bättre!
På förmiddagen kom våra föräldrar hit och hälsade på. Det blev present utdelning till Marcus, mammas pastasallad, en promenad och Mauds daim rulltårta. På kvällen gick vi ut och åt mat på Harrys, det blev en god ryggbiff. Senare blev det mys i lägenheten med godis framför robinson innan mina föräldrar åkte hem =( saknar er redan men vi ses snart igen och nästa gång vi ses så åker vi till Rhodos =).
Marcus föräldrar stannade iaf men efter en lång dag så blev det till att sova ganska tidigt. Imorse blev det frukost tillsammans, sen åkte dem andra iväg för att handla lite och då passade jag på att plugga. Fick sen i oss en god lunch innan även Marcus föräldrar åkte hemåt, men vi ses också snart som tur är =)
Det blev bara en bild tagen igår tyvärr.. dock ganska rolig så måste lägga upp den. Våra pappor försökte sig på fifa 09, gick väl sådär kanske men skoj såg ni ut att ha =)



Inte hänt så mycket mer idag... blivit lite plugg gjort iaf så nu får vi hoppas det går bra att skriva på b-uppsatsen denna veckan.
Efter sömn i nån timme i eftermiddags så tvingade jag ut mig själv och gick en powerwalk på nissanrundan. Gick bra förutom ett irriterande skoskav halva vägen, men sånt får inte hindra mig, det var bara att fortsätta knalla på =)
Nu ska jag knuffa in Marcus i duschen så han kan göra omelett snart!!
Ha en mysig söndagkväll!

Helt slut

Idag har jag verkligen fått mycket gjort. Dagen började en stund på stadsbibblan men lite plugg, sen blev det hem till soffan för lite mera plugg. Efter det blev det ett galet tungt (skönt) ryggpass på gymmet. Eftermiddagen och kvällen har mest bestått av fix i Marcus gamla lägenhet och även lite hos oss. Vid halv nio orkade vi helt enkelt inte mer, så jag får diska och dammsuga lite imorgon morgon så det är fint tills vi får besök. För imorgon kommer både Marcus och mina föräldrar hit. Längtar, kommer bli en toppen dag med lite födelsedagsfika och sen restaurang på kvällen =)


Brandmän på taket :/

Vi bor ju på takvåning som ligger på sjätte våningen... och tro det eller ej så är det brandmän på taket nu :/ Ser mest ut som om det är någon koll bara men shit va rädd ja blev när ja kollade ut och de står två brandmän i sin korg utanför... Den ene skrattade precis så nu kan jag vara lugn, för om det nu hade brunnit så hade han ju inte skrattat =)
Jag som är så nyfiken tycker det här är spännande så står och spanar lite, alltid kul att kunna titta på något annat än några fåglar som flyger förbi... Kan dock inte låta bli att tänka på att jag har tur som satt i soffan fullt påklädd när brandmännen kom upp på taket... eftersom vi aldrig har någon som kan kolla in genom fönstrerna så kanske man inte alltid tänker på vad man gör eller hur man ser ut =P
Tog iaf två bilder på händelsen, blev inte så bra eftersom ja inte vågade ta kort när brandmännen såg =P men här kommer bilderna iaf så ni ser att jag inte bara sitter och hittar på.

 

Nu blir det förberedelser för födelsedagsmiddagen så den är klar när Marcus kommer hem =)
 

Final

Så härligt att United tog sig till Champions Leage final igår kväll. Hoppas att Barca går vidare ikväll så det blir en grym final som United går segrande ifrån =)

Min dag idag kunde ha börjat bättre. Va tvungen att gå upp sängen imorse fast det kändes som om jag inte hade sovit någonting. Fick dessutom cykla till skolan i ösregn och hård vind. När jag väl kom fram och in i skolan för att gå på handledning var det precis som om ja kom ur duschen (genomblöt helt enkelt). Men men handledning gick iaf ganska bra. Vi är på rätt väg så nu gäller det bara att jobba på stenhårt fram till deadline.

Har varit en sväng på stan idag med... visste exakt vad Marcus skulle få i födelsedagspresent imorgon men jag hittade det inte i någon affär i hela stan =/ typisk! Tror nog att han kan bli nöjd med morgondagen iaf, hoppas det!

Manchester United!!

Nu är det snart dags för avspark så det får bli ett kort inlägg... idag gäller det. Manchester United till final! Hoppas på en riktigt bra match...

För övrigt har dagen rullat på bra. Har blivit både ett pass på gymmet och en promenad. Dessutom har jag skrivit klart en komplettering som jag ska lämna in imorgon. Gött. Rullar på bra nu, börjar komma in på rätt bana igen, härligt =)

Nu blir det fullt fokus på matchen! Må bästa lag (Man United) vinna!




Mysig helg

I fredags förmiddag kom Lena och Sara för att hälsa på! Hela helgen har bestått av massa mys. Fredagen spenderades till stor del nere i parken i solen. På kvällen blev det lugnt med god mat och film. Lördagen blev det en tripp till stan... Jag vill ha nya kläder, men pengarna räcker inte till det just nu :( så det var bara Sara som köpte sig en ny outfit. Eftermiddagen bestod av mys i parken för att sedan övergå till Robinson och Poker med Claes, Stina och Sarah. Söndagen blev det lugnt och mest mys i soffan innan Lena och Sara tog bussen hem. Saknar er redan! Tack för en mysig helg!

Förrästen så är jag inte helt nöjd med resultatet på vågen i lördags -0,4... men är väl bara att fortsätta kämpa på och hoppas på mer minus nästa lördag! Nu blir det iaf snart gym med Marcus, skönt!

RSS 2.0