Mysfredag!

Idag har det varit en riktigt bra dag. Den började dock sådär när jag och Andreas bråkade ett bra tag med skolans skrivare. Men efter det har dagen bara flytit på bra.
Förmiddagen spenderades med några äldre pensionärer där vi fick vara med och köra lite friskvård. Jag tyckte det var något av det mest givande vi har gjort på den här utbildningen och valet av ämne till C-uppsatsen känns nu ännu bättre och viktigare! För er som inte vet så gör vi en studie där vi belyser problematiken kring den vardagliga fysiska aktiviteten bland äldre.

Nog om det... dagen fortsatte på det nya cafeet som öppnat i halmstad. Mycket trevligt sällskap så där blev vi kvar några timmar. Sen blev det lite mathandling på Willys och när vi kom hem tog vi tag i lägenheten så nu är det städat och fint.

Kvällen har varit riktigt mysig. Jag, Marcus, Elias, Jossan och Johanna har ätit tacos, kollat idol och kollat film. En perfekt fredagskväll helt enkelt.

Nu ska jag snart sova... behöver tentaplugga en hel del imorgon eftersom jag inte riktigt "hann" med det idag.... Men det får bli imorgon förmiddag för på eftermiddagen är det dags för seriepremiär mot Veddige! Önska oss lycka till!

Godnatt =)

Bloggtorka...

Tiden bara springer iväg och jag hinner inte riktigt ta mig tid till att blogga om sånt tråkigt som plugg och förkylning... Varit sjuk i över en vecka nu. Fortfarande inte helt okej så det blir ingen innebandyträning idag heller :( På onsdag SKA jag vara frisk för jag måste träna eftersom det är seriepremiär på lördag!

Trots att jag går runt och snorar och hostar så har jag haft en väldigt mysig helg. Tog en sväng till Ullared med Elias & Jossan i fredags. Var ganska mycket folk men vi hittade det vi behövde i alla fall. Bästa köpet var helt klart en ny stekpanna!
I lördags blev det en sväng ut till flygstaden. Både jag och Jossan behövde lämna in våra nya telefonen som krånglar... sony ericsson båda två. Vet många som haft problem med det innan med. Så nu får man stå ut med sin gamla telefon i några veckor.
Lördagskvällen var väldigt mysig. Vi var ute och åt en god middag på Harrys och sen blev det även efterrätt hemma hos Jossan som våra duktiga pojkar hade fixat =)
Igår var vi en sväng ute vid Eurostop. Köpte en ny innebandyklubba (eftersom min gamla gick av på DM). Vi köpte även eltejp som vi behövde. Dock tappade vi bort den någonstans... tur att den bara kostade 15 kr :P

Idag är det ny vecka vilket innebär nya friska tag! Har börjat på min "bli fin till jul" diet :) Är riktigt motiverad och älsklingen hjälper mig så det ska nog gå bra!
Större delen av dagen idag har bestått av tentaplugg.... och pluggdagar lär det bli konstant nu fram till jul. Men bara att kämpa på =)

Sjuk igen?!

Ja tyvärr verkar det inte bättre. Började känna mig dålig i söndags med nackspärr och ont i halsen och igår var det sämre, så det blev varken gym i söndags och eller innbandy igår. Blir heller inget gym idag och antagligen ingen innebandy imorgon :( för här ligger jag febrig med en ond hals! Blä!

Kom i alla fall iväg på seminariet imorse efter en kopp te och en huvudvärkstablett. Det gick bra men totalt onödigt. Artikelgranskat har vi ju gjort nu hur många gånger som helst så kan vi få koncentrera oss på tentan och c-uppsatsen nu tack?

Nä nu ska jag snart diska och sen laga nått gott av kycklingen så det är klart när min älskling kommer hem!

DM

Igår var det dags för DM och det gick ju sådär... De första två matcherna spelade vi inte som ett lag och det straffade sig med förlust på 3-1 och 4-3. Sista matchen fick vi i alla fall igång laget och vann med 6-2. Det resultatet visade att det borde ha gått bättre i de andra matcherna men men vi kämpade på och hade kul vilket är det viktigaste! Dock så slog en tjej av min klubba i andra matchen så nu blir det helt enkelat att leta efter en ny klubba...

Igår kväll hade jag beslutsångest. Några i laget skulle ut och Stina + några tjejer skulle sitta hemma hos henne och sjunga singstar, spela spel och ha det mysigt. Jag ville både och så himla mycket men framåt åtta insåg jag att det inte gick. Jag var alldeles för trött i både huvudet och kroppen. Det var lite synd men det kommer fler tillfällen. 

Idag blir det en del plugg och en sväng till gymmet. Annars ska jag mest vila upp mig inför en ny tuff vecka...

Höstmys

Förutom plugg och träning igår blev det en riktigt härlig promenad utmed västra stranden. Jag tycker om hösten när den är såhär... strålande solsken och kyla. Man slipper svettas och man slipper frysa. Det räcker att man har på sig en tjock mysig tröja, mössa och vantar!





Idag gick jag upp tidigt med världens huvudvärk för att tvätta. Huvudvärken försvann en stund efter frukost som tur var! Nu är det snart dags för c-uppsats plugg! Sedan hoppas jag hinna med ett gympass innan klubbkvällen på Stadium.

Hoppas ni får en mysig höstdag med massor av livskvalite!


söka kurser

Imorgon är sista dagen att söka kurser inför vår fria termin till våren... Skulle precis skicka in anmälan förut men då loggades jag ut och allt försvann. Så nu måste jag sitta och leta upp alla kurser igen. Men jag väntar lite för är fortfarande lite osäker. Kommer att söka tio kurser till våren men kommer ju bara kunna läsa max fyra så nu gäller det att prioritera de kurser som jag helst vill läsa... och det är inte lätt!
Nog om det, när dagen är slut ska jag ha skickat anmälan i alla fall för imorgon lär sidan vara överbelastad eftersom det är sista dagen.

Igår fick jag ganska mycket vettigt gjort, men idag är motivation till plugg någon helt annanstans... Skulle suttit lite med c-uppsatsen idag men det får bli imorgon istället. Idag är en sån dag som jag nog får mest vettigt gjort själv... så det får bli lite tentaplugg helt enkelt.

Har sån härligt skön träningsvärk i ryggen idag... höjde vikten på marklyften igår och det känns att det verkligen tog ordentligt! Så skönt när man börjar känna att all träning ger resultat, både konditionsmässigt och styrkemässigt så blir det sakta men säkert bättre!
Ikväll är det dags för innebandyträning igen, hoppas på en bra träning så att allt känns bra inför DM i Falkenberg i helgen.


I form?

För tillfället så kommer jag bara att satsa på skolan och träningen så det är mest det bloggen kommer handla om just nu. Inte långt kvar av min utbildningen och jag vill gärna klara den så bra som möjligt! Dessutom hade det ju inte varit fel att komma i sin livs form... Behöver erat stöd för att klara det här!
Idag kommer dagen att bestå av:
Plugg - inför metodtentan
Gym - rygg
Plugg - C-uppsats
Handledning - C-uppsats
Plugg - inför metodtentan
Filmkväll - hos Andreas


Fotbollsmys...

Ingen bra första halvlek Sverige! Skärp er nu!
Nu kom våran mat! Har lyxat till det lite och beställt hem mat. Ingen av oss hade någon ork att laga mat ikväll. Särskilt inte Marcus som precis har legat i soffan och sussat så sött... han vaknade inte ens av dörrtelefonen, men han hoppade upp när jag ruskade liv i honom. Så söt och utmattad min älskling :P Han sliter på bra och jag försöker ta hand om honom så gott jag kan!

Heja Sverige!

Idol

Sitter och myser framför idol. Mariette bör absolut komma på topp tre. Vilken plats hon än hamnar på lär hon i alla fall bli riktigt stor, så unik som hon är! En annan favorit är Tove. Så söt, speciell och riktigt duktig!
Vem är er favorit?

Har man lovat så har man...

Har ganska mycket just nu... och när jag sitter vid datorn så har jag inte riktigt tid eller ork att blogga. Men nu äntligen kommer ett inlägg om min Göteborgshelg hemma hos mamma och pappa!

Torsdag
Stressade mig igenom morgonen med disk, mat, gym och packning. Så det var en trött Josefin som satte sig på bussen mot Göteborg 13.40! Men det är skönt när man kan åka på torsdagar istället för fredagar eftersom det är mycket mindre folk på torsdagar och man får då oftast ett helt säte för sig själv.
Väl framme i Göteborg blev det en snabb titt inne i nordstan innan pappa hämtade upp mig påväg hem från jobbet. Mamma hade självklart lagat jätte god mat och kvällen spenderades mestadels med mamma och pappa framför tvn. Förutom en uppskattad (sen) sväng in till Maxi med Pernilla för att inhandla lite saker inför fredagen.

Fredag
Ägnade morgonen med att kolla på gamla kort hemma på datorn. Många minnen som väcktes till liv!
Sen på förmiddagen kom Pernilla och vi kunde äntligen börja med vårt efterlängtade bak... tänkte ju bakat en tårta eftersom jag fyllt år och hon snart fyller. Men det blev en väldigt mumsig blåbär/hallon paj med massa vaniljsås istället.



Efter allt bak, filmtittande och snack så var Pernilla tvungen att gå och det var dags för mig att börja göra mig iordning inför kvällen. Det blev en trevlig, rolig, mysig, underbar kväll hemma hos Lena (Tok). Fick äntligen träffa mina underbara brudar igen. Tyvärr inte alla och ni som inte var där... ni ska veta att ni var saknade!
Det blev väldigt roligt, djupt, snuskigt och udda snack under kvällen... och det är så det ska vara när vi träffas! Eftersom vi inte träffas så ofta längre och alltså har galet mycket att prata om så blev kvällen kanske inte riktigt som planerat... men jag klagar inte! Den blev perfekt på sitt egna lilla vis =)

Kvällen kunde ju inte bli annat än perfekt med det här sällskapet!


Sov över hos Tok och vi somnade väl framåt halv sex efter att ha tjötat hål på varandra ;) Men det var de värt. Super mysigt. Har saknat det så mycket!

Lördag
Trots fredagskvällen så vaknade både jag och Tok upp förvånandsvärt pigga vid elva tiden! Det blev lite snack till och en god frukost innan pappa hämtade upp mig. Vi tog en sväng till Backaplan för att beställa min nya telefon (födelsedagspresent) som dyker upp här snart! Längtar!
Väl hemma så lagade mamma pannkakor! kan ni förstå, mammas pannkakor. Det var mums. Jätte mycket mums! Sen blev det att göra sig iordning för ett litet kalas... litet men mysigt. Mormor, morbror & moster kom för att fira "lilla" mig. Tack så mycket!

Söndag
Tog det lugnt på morgonen och åt en god frukost som pappa hade fixat! Pappas frukostar är ju faktiskt bäst! Sedan blev det en tur för mig, mamma och pappa till Alingsås där vi hälsade på farmor! Jätte kul och skönt att träffa henne igen. Världens bästa farmor är alltid lika kul att träffa!
Innan jag skulle åka tillbaka till Halmstad igen så lagade mamma en jätte god middag... som vanligt!
Klockan 17.00 gick bussen hem igen. Alltid lika sorgligt att åka ifrån familjen och vännerna... men det var skönt att komma hem till sin älskling igen!

Tack för en underbar helg!

Vinst

Vi spelade match mot Falkenberg igår kväll och vann med 3-2! Delar av matchen var riktigt bra men finns fortfarande en hel del att jobba på! Det var i alla fall en riktigt rolig match och jag börjar sakta men säkert känna mig mer hemma på min forwardposition. Kan nog bli riktigt bra det här!

Började den här torsdagsmorgonen med en skön lång promenad. Ska försöka bli lite mer seriös med mina morgonpromenader... det är ju trots allt riktigt skönt att komma ut och piggna till!
Har precis ätit frukost, tänkte ta det lugnt en liten stund nu och sen sätta fart med pluggandet. Ska även ta mig till gymmet senare. Och så lovar jag att försöka hinna med en uppdatering från min sköna Göteborgshelg :)

Hörs senare!
Kramar

Kass uppdatering!

Ja vet! Såhär dålig på att skriva har jag inte varit på länge. Men vet ni, jag har inte övergivit bloggen! Jag har bara galet mycket att göra just nu. Återkommer så fort jag får en stund över!

Puss & Kram

Drömläge!

Jag vet inte vems hus det är... men ni får inte behålla det länge till! Hittade det bland semesterbilder från 2005 och det är de här huset jag drömmer om i mina drömmar. Jag visste att jag hade sett det i verkligheten någonstans! Det är precis såhär jag vill bo.. bara den egna bryggan som fattas. Ett mysigt ganska litet hus med egen strandtomt!
Kan det bli bättre?



Det är såhär jag vill att mina barn ska växa upp. Ute i naturen där man mår som bäst!

RSS 2.0