Stressad

Tänker varje dag att jag ska skriva men det blir aldrig av. Jag är stressad och förvirrad. Bara det att jag räckte fram mitt Stadium kort inne på Inter sport idag tyder väl på det? Att jag dessutom drömmer hemska drömmar om att nära vänner dör och att jag blir jagad borde väl verkligen tyda på att jag behöver en förändring och att jag behöver tagga ner? Jag försöker vända den här onda cirkeln som jag har hamnat i... för gå in i väggen vid 21års ålder är inte direkt något jag vill eller tänker göra. Utan älsklingen och träningen hade jag aldrig orkat men tack vare det så kommer jag att fixa det här! Stenhårda gympass och myskvällar med älsklingen är min räddning!

På tal om gymmet... träningen känns riktigt bra nu och jag börjar älska känslan av när det bränner i musklerna! Höjde vikterna i marklyft igår och träningsvärken idag är härlig ;). I förmiddags blev det ett tufft benpass och nu kom jag nyss hem från en promenad på galgberget med Ida. Mina ben är helt slut och jag ser fram emot en myskväll i soffan!

Badmys

Efter en riktigt seg och tung vecka med huvudvärk så bestämde jag och älsklingen att vi skulle ta lite förmiddagsmys på sannarpsbadet. Det var riktigt avkopplande och härligt! Trots att vi var galet sega efter en timme i bubbelpoolen så kände jag ändå att jag fick lite nya krafter! Som det vattendjur jag är så borde det här verkligen göras oftare!

Livet blir så mycket lättare om man unnar sig lite vardagslyx!


Värme...

Någon som har en lägenhet i centrala Halmstad till ett skötsamt, trevligt par?
Jag står nämligen inte ut i våran taklägenhet. När vårsolen skiner ute är det nämligen ca 40 grader i lägenheten och jag fasar inför sommarens varma dagar... Tänker tillbaka på förrförra sommarens värmebölja då jag fick sova över hos vänner för att ens klara av sommaren. Ett annat problem med lägenheten som man blir påmind av varje vår är att den är belägen på fågelhöjd i en kuststad... det resulterar i att man väcks av fiskmåsarna vid 6-7 tiden varje morgon och att de sedan fortsätter plåga våra öron med sitt skrik hela dagen lång. Hjälp någon?

Nu till något roligare. Helgen var underbar. Det blev en lugn och mysig fredagskväll hemma hos oss tillsammans med Elias & Jossan. Lördag förmiddag tog jag bussen till Göteborg och det blev lite shopping, lunch på jensens och en glass i solen med världens bästa Pernilla. På kvällen bar det hem till Jenny för att umgås med mina älskade och saknade flickor. Trots att två saknades så hade vi en underbart mysig kväll med god mat och massor av härligt skvaller! Längtar redan massor tills vi ses nästa gång!Påsken

Istället för påskens pluggplaner så åkte jag och älsklingen ut till "paradisön" där det blev en mysig helg med familjen, massor av god mat och härligt väder! Jag låter bilderna tala för sig själv...
Livet är underbart!


RSS 2.0