Besviken och glad

Jag tänkte tanken att "synda" förut trots att jag dietar! Jag tänkte även samtidigt ta en lång paus ifrån pluggandet trots att jag knappt hade börjat. Jag gjorde liksom upp en kupp i huvudet om hur det hela skulle gå till utan att jag skulle behöva förklara mig... så sjuk man är egentligen :P. Tanken var i alla fall att jag så fort Marcus hade gått till Elias skulle ta en kanske två godisar ur hans godispåse. Efter det skulle jag sätta mig med datorn i knät och ta de lungt och kolla på missade program på tv4play. Nu blev det som tur var inte såhär! Det blev ändrade planer och Elias kom hit istället så inte kunde jag med att varken ta en godis eller sluta plugga... Istället satt jag så duktigt vid skrivbordet i över två timmar och läste och skrev så ögonen och pennan glödde. Tänk att man kan bli så besviken och glad samtidigt... besviken över att inte få någon godis eller vila men ändå så glad över att inte äta någon godis och få massa plugg gjort!



Söndagsmys

Idag har det varit en riktigt seg dag... seg men mysig. Bara slöat i sängen och soffan hela dagen, nästan. Blev riktigt rastlös förut så rensade och la iordning mina underklädes lådor, det behövdes verkligen eftersom någonting ramlade ut varje gång man öppnade garderoben! Sen gick vi även på en mysig promenad, kallt som sjutton men ändå väldigt härligt!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen blir det myskväll framför tvn. I en annan del av köping och Johan Falk förgyller numera söndagskvällarna!


Mums


Mmmums... krämig lax i ugn! Ska bli riktigt gott!

Jag har inte slutat blogga...

Jag har bara haft väldigt mycket att göra denna veckan. Hade tenta idag, kom nyss hem. Det kändes väl okej men en del av tentan var riktigt svårt. Nu är det bara att hoppas på det bästa!

Skulle egentligen ha spelat match i eftermiddag men Bräckan är tydliga magsjuka (rädda för att möta oss igen ;). Var riktigt laddad idag så tråkigt att den blev inställd, fast å andra sidan ganska bra eftersom jag fortfarande hostar och har mig...

Så nu får det bli en mys dag och kväll istället. Riktigt skönt att bara kunna sitta tillbakalutad i soffan utan att känna någon stress över att behöva göra någonting!


Seg i starten!

Tog ett bra tag innan jag satte igång med plugget imorse. Blev en lång frukost framför Smallville, har man väl börjat titta på ett avsnitt så är det omöjligt att slita sig. Satte i alla fall igång med plugget direkt efter det vid kvart i elva tiden. Sen har jag varit effektiv enda sen dess. Blev plugg fram tills kvart över fem och nu kom jag precis hem från träningen. Är riktigt seg i huvudet och kroppen nu. Känns att man har varit sjuk om man säger så....

Älsklingen står och lagar mat nu och det ska bli riktigt gott. Lite mat och tv-mys och sen är jag redo för ännu en effektiv dag!

Puss & Kram

Par & Party

Igår kväll blev det "parmiddag". Lagade potatisgratäng och Lövbiff tillsammans med Elias & Jossan. Blev riktigt gott, bara vitlöksbrödet som saknades! Efteråt kollade vi på lets dance och sedan en riktigt bra film, det jag såg var i alla fall bra, hade nämligen lite svårt att hålla ögonen öppna ;)

Ikväll har jag varit hemma hos Malin på "lagfest". Kom precis hem efter en riktigt rolig kväll. Kände inte för att gå ut ikväll eftersom det är en dag imorgon också ;) Lät väl lite väl vuxet men imorgon väntar faktiskt plugg och sedan kommer mamma och pappa förbi på en fika :D

Är så glad att jag började spela innebandy igen, och är extra glad över att jag började spela i ett så härligt lag som Fyllinge. Trivs som fisken i vattnet =D

Hosta

Hade jätte svårt att somna igår pga av hostan... sen när jag väl hade somnat så dröjde det inte länge innan jag vaknade igen av att jag hostade som en tok. Var uppe flera gånger och försöka lindra med vatten och halstabletter men varje gång jag la mig igen kom hostan tillbaka. Tillslut somnade jag nog av ren utmattning iaf. Imorse var jag helt galet trött så för en gångs skull var det jag som låg kvar i sängen.

Känns bättre nu än vad det gjorde inatt, än så länge har jag faktiskt inte hostat en enda gång. Ska äta lite frukost nu och hoppas att det känns ännu bättre efter det. Jag har världens träningsabstinens och vill bara till gymmet och ut på innebandyplanen så snabbt som möjligt! Jag ger min kropp helgen på sig att bli helt frisk sen ska jag träna!

Vinst :)

Vi vann med 6-4 igår. Extra skönt att vinna när man åker enda till Kungsbacka en vardagskväll för att spela match. Extra kul var det också att mamma och brorsan kom och kollade på oss! En nackdel var dock att jag inte var riktigt okej... är fortfarande väldigt hostig så det var riktigt tungt att springa igår! Kroppen sa ifrån hela tiden och efter matchen påväg hem så fick jag världens migrän. Det är dock bättre idag men nu blir det ordentligt med vila hela helgen så att jag verkligen blir helt frisk tills nästa vecka så att jag kan börja träna igen!


Härlig smärta ;)

Precis vaxat benen. Alltid velat prova och nu när jag har odlat hår sen i julas så passade det perfekt ;) Älsklingen hjälpte mig för det är ganska svårt att plåga sig själv, man vågar liksom inte riktigt dra bort remsorna själv eftersom man vet att det kommer göra så galet ont... Tog lite tid men bra gick det, tror dessutom att det är värt det för nu ska ju tydligen benen vara lena och fina i en månads tid :) Perfekt när man är lat som mig och inte orkar raka benen minst 1 gång i veckan! För visst älskar alla den där underbara känslan med lena och fräscha ben?

Ingen bra idé...

Igår låg jag och älsklingen i sängen och pratade. Av någon konstig anledning ville jag helt plötsligt gå på hans rygg. Det gick hur bra som helst. Sen fick jag den briljanta idén att han skulle gå på min rygg. Han tyckte inte att det var en bra idé med tanke på att min rygg är mycket svagare än hans + att han väger mycket mer än mig. Men när jag väl har fått en sån där briljant idé så vill jag att den ska genomföras... och efter lite tjat från min sida så gick han med på det. Kände redan igår kväll när vi gick till hemköp att det gjorde ont på höger sida av ryggen och idag när jag går gör det också ont. Så vad har jag fått ut av det här?
Be aldrig någon som är större än dig själv att gå på din rygg :P

Inte långt kvar

Igår träffade vi Trysilgänget för ett litet fikamöte. Det börjar närma sig nu. Lite mindre än tre veckor kvar tills vi är på väg uppåt för en veckas skidåkning! Ska bli riktigt roligt att åka skidor, var tre år sen sist så får hoppas att jag kommer ihåg hur man gör ;)

Idag blir det en lång dag eftersom allt jag gör går i slowmotion för att jag inte är helt frisk än. Måste iväg till skolan en sväng efter frukost och sen blir det plugg. Har även tänkt hinna med en sväng till stan för att kolla skidjacka. Bäst att jag sätter igång med allt!

Vi hörs!

Sjukling

Kul att komma tillbaka till Halmstad och tvingas hålla sig i sängen och soffan hela dagarna. Nästan så att jag skulle varit sjuk hemma i Surte istället så att mammsen kunde tagit hand om mig ;) Fast älsklingen gör också ett bra jobb. Min sysselsättning om dagarna när jag inte vilar är Sims 3. Varför fixade du det åt mig älskling? Det är beroendeframkallande :P och ganska svårt.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost!
Om alla håller tummarna för att jag ska bli frisk så kanske jag blir det lite snabbare? ;)


Halmstad

Nu är vi hemma igen. Känns redan som om vi inte ens har varit borta, ett tecken på att julen har gått alldeles för fort! För bara tre veckor sedan satt jag här och pluggade som en tok och bara längtade hem till familjen, och nu är jag redan tillbaka. Visst känns det ganska bra men är jag redo för nya tag? Det återstår att se...

Gårdagskvällen spenderades med fina vänner. Väldigt mysigt och trevligt med många skratt! Tyvärr fick jag världens migrän på slutet av kvällen så jag kanske inte var riktigt med sista timmen men bara närvaron av er gjorde att jag trivdes mycket bra där i soffhörnet :)

Imorse när jag vaknade mådde jag riktigt dåligt, huvudvärk och halsont. Så hela dagen har jag gått i en dimma. Eftersom kylen ekar här så måste vi gå och handla lite. Sedan får det bli soffläge resten av kvällen tillsammans med min älskling som också är sjukling, så vi kan ju ligga här och hosta och pussas om vartannat :P


Gott nytt år!

Hoppas att ni fick en bra avslutning på 2009 och en bra början på 2010! Jag bjuder på en bild ifrån nyårsfirandet, den obligatoriska festegobilden på mig och Pernilla! Faktiskt den enda bilden som blev tillräckligt bra för att visas i bloggen ;)


RSS 2.0