Tentaplugg


Såhär ser mitt liv ut just nu och jag gillar det inte!
Tentaplugg borde dö!

Kolhydratsbakis...

Igår var det lördag och det innebar ätardag... blev en god frukost med bröd från östras med salami och brieost på. Efter att vi hade tagit oss ur matkoman så blev det en krämbulle och senare tacos. Igår kväll åt vi lite av allt... lite godis (vanligt och natur), lite chips, lite glass. Lägg märke till lite... vi har alltså massor kvar idag som vi inte får röra på hela veckan =( Men men det fixar vi för det går bra nu och varför förstöra något som går bra? Jag ligger en vecka före i min viktmålsplan och nådde alltså påskens målvikt redan igår! Härligt härligt!

Idag är jag riktigt bakis på alla kolhydrater så det ska bli skönt att gå tillbaka till det normala igen. Startade dagen med en härlig nissanpromenad! Bra tempo och perfekt promenadtemperatur! Älsklingen sover fortfarande, han har sitt eget sätt att tackla kolhydraternas baksmälla ;) kanske dags att väcka honom nu så jag får sällskap till frukosten?


Vårmotivation?

Solen skiner över Halmstad idag, vinden är skön, fåglarna kvittrar...
endast små tecken (i form av kommunens "söta" svarta snöhögar) finns kvar av vintern.
Det är nu den såkallade vårmotivationen ska infinna sig...
nja snarare ångest över att behöva sitta inne och plugga känner jag...
Men precis hemkommen efter dagens redovisning så har jag inget annat val än att slänga i mig en matlåda innan det återigen är dags att återvända till studiernas värld.
Någon motivation finns där annars hade jag aldrig orkat, men jag kallar det inte vårmotivation utan snarare slutspurtskraft...Frustation

Tiden bara rusar iväg och jag hinner inte riktigt med att leva... skolan tar över mitt liv och just nu kan jag inte annat än att acceptera det och gilla läget. Den senaste tiden har inte varit lätt men jag kämpar på!

Vikten är -6kg och jag har alltså nått mitt första delmål, det känns skönt men träningsmotivationen är inte direkt hög och när man i 8 fall av 10 måste låta skolan gå före träningen, då känns de inge vidare. Men igår blev det iaf ett axel och triceps pass och snart ska jag iväg och bränna av ett benpass innan eftermiddagens föreläsning.
Spelade sista innebandymatchen för säsongen i måndags och vi vann med 6-5. Har gjort mål de senaste 4 matcherna så man får väl ändå säga att jag slutade på topp. 

På fredag är det dags att åka hem till mamma och pappa igen och det känns skönt att ses för tredje helgen i rad även om den här helgen kommer bli jobbig. Det är dags att ta farväl av min kära och underbara farmor.

Ta hand om er!
Puss och kram

RSS 2.0