Stek =)

Var alldeles för trött för att blogga igår kväll. Blev en lång dag, satt hos frisören i två timmar. Äntligen fixat till mitt hår så att det är blont igen... lite väl blont men kommer bli snyggt när ja duschar och får fram mina lockar igen. Frisören plattade det nämligen igår och det är inte riktigt min stil nu.
Blev inget gym igår, blev en morgonpromenad och lite solning istället.
På kvällen åt vi goda kycklingrullar och lite senare jordgubbar och vindruvor. Först såg vi på film, den senaste fast and furious. Den var helt okej! Efter det blev det Man United mot Arsenal, och det bästa laget vann såklart =)

Idag är humöret på topp.. ska snart iväg till gymmet och försöka få igång musklerna som varit i vila allt för länge. Sen ska jag och Marcus iväg och steka lite på beachen, härligt!
I eftermiddag/kväll blir det till att fixa iordning resten i lägenheten så det är fint tills imorgon när Lena och Sara kommer hit och hälsar på! Längtar!

Nu ska jag chilla lite och sen ladda!
Hoppas ni får en härlig dag i solen!

Sambo =)

Nu har jag och Marcus flyttat ihop på riktigt, alla möbler är på plats. Bara småsaker kvar att göra. Helt underbart... och jag har världens bästa sambo!
Som ni kanske förstår har dagen inte bestått av mycket annat än flyttning. Blev några timmars plugg imorse sen har vi legat i hela dagen. Åkt upp och ner i hissen med soffor, sängar, soffbord, ja listan är lång, men det har varit så värt det, för nu sitter vi här och njuter.
Bära möbler, städa och fixa iordning fick bli min träning idag, och jag känner både i rygg och ben att det räckte. Imorgon blir det i alla fall "riktig" träning i form av morgonpromenad och gym.
Nu är jag helt galet trött så jag säger godnatt =)

Full fart

Dagen började med några timmars plugg, b-uppsatsen gör mig redan galen men men bara att kämpa på fram till sommaren! Efter lite pluggande belönade jag i alla fall mig själv med att sitta och läsa min grymma bok ute i solen en timme. Läser just nu flickan som lekte med elden som är andra delen i Stieg Larssons millenium serie. Den är grym så försöker att hinna läsa lite varje dag.
Sen efter sol och lite mat så blev det dags för lite träning. Blev samma runda som igår, idag började jag dessutom jogga ca 100 meter tidigare än igår och jag fixade det. Även små framsteg ger resultat!
Efter lite sittups och lite vila medans Marcus återhämtade sig från sin träning så bar det upp till min lägenhet för städning.  Vi kämpade på bra och nu är det bara själva flytten kvar! Känns så bra, kommer bli toppen när det är klart!
Nu är jag väldigt trött så dags att krypa ner i sängen.
Godnatt!

Årets första joggingrunda... hjälp ;)

Efter gårdagens viktuppgång följt av en ätardag med pizza och godis så kändes det som ett måste att börja köra ordentligt. Så den här dagen fick börja med nissan rundan på 5km, det som skulle bli en powerwalk förändrades efter halva rundan till jogging och jag säger bara herregud, vart är min kondition? Klarade att springa hela vägen hem bara för att Marcus peppade mig till att inte ge upp. Väl hemma låg jag mest ner och sa att jag ville spy... det blir flera tuffa joggingrundor framöver! Man måste pinas för att det ska hända någonting!

Efter lite stretching och mat så blev det upp i min lägenhet för att fortsätta att fixa. Målet är att ha flyttat upp innan torsdag och det borde vi fixa. Bara städning och flyttning av möbler kvar.

Nu har jag precis kollat lite artiklar till b-uppsatsen och sitter och väntar på kycklingen som är i ugnen. Mums ska bli gott med lite mat och chill framför tvn resten av kvällen!

Imorgon är det måndag och den blir så bra som man gör den till!

Jag vill blogga!

Saknar att blogga... men behöver inspiration. Vill fixa till min blogg så den blir fin, men hittar ingen extra tid att orka fixa med det. Började lite smått förra veckan men efter att ha ändrat bakgrundsfärg så var min fantasi slut. Antar att jag får ta lite i taget och tillslut kanske få ihop allt snyggt så att det blir lite roligare att blogga. Behöver även en ny kamera så jag kan dela med mig lite av mitt liv i bilder..
Ni får vänta med spänning så ska jag göra mitt bästa för att fixa iordning!

Ja, vad händer annars? Det är sol och det gör mig glad =) och jag och Marcus håller äntligen på att fixa iordning i min lägenhet så att vi kan bo där, det gör mig ännu gladare =). Om det inte hade varit för allt plugg och min brist på träningsmotivation så hade livet varit toppen! Men dumt att klaga, jag har det underbart! Saknar dock familjen och mina söta vänner därhemma! Men om 6 veckor sitter jag med familjen på Rhodos och efter det blir det jobb och mys i Tidaholm. Sen är jag och Marcus lediga tillsammans så sommaren kan ju inte bli annat än bra!!
Tillbaka till verkligheten just nu.. och den spenderas i soffan med älsklingen!

Ha en mysig kväll!
Kramar till alla jag tycker om!!

RSS 2.0