Söndag

Spelade bortamatch mot Åsa igår eftermiddag. Förlorade med 2-1. Vi spelade ändå väldigt bra och borde ha vunnit men men nya tag på onsdag när vi möter serieledarna.

Var vägning och mätning för mig igår med. Mycket bättre resultat denna veckan, -0,9kg på vågen och -1,5cm i midjan! Totalt -2,8kg på vågen och -4,5 cm i midjan. Det går åt rätt håll!

Idag är det första advent... ingen stämning här överhuvudtaget! Julsakerna ligger på köksbordet nerpackade, lägenheten är stökig och det finns ingen tid över för att fixa det känner jag för idag blir det tvätt, plugg och träning =( Antar att jag får vänta med att känna någon julstämning tills jag kommer hem några dagar innan jul...


Hungrig

Men inga kolhydrater på kvällen... men men köttfärslimpan är snart klar och den äts tillsammans med morötter idag. Skulle gjort rotfrukter i ugnen egentligen men oljan tog slut i förrgår och inte tänker jag gå ut i regnet för att köpa ny! Det ska bli gott med mat i alla fall för jag är jätte hungrig.

Kändes riktigt bra på gymmet idag, axlar som inte brukar vara en favorit kändes riktigt skönt att köra idag! Ökade till och med vikten i en övning vilket alltid är skönt för då vet man att man gör något rätt iaf :P
Men nu har jag tränat 5 dagar i rad och börjar känna mig lite sliten så imorgon får det bli vilodag. Perfekt så jag hinner vila upp mig till matchen på lördag!

Struktur...

Har börjat strukturera upp dagarna... Varje kväll planerar jag kommande dag. Alltså skriver upp när jag ska plugga, träna osv. Har märkt att det faktiskt underlättar riktigt mycket. Det känns så mycket lättare när man vet mellan vilka tider man ska göra vad. Känner redan efter bara några dagar att jag inte alls är lika stressad, vilket är oerhört skönt eftersom stressat är det enda jag gjort i höst...

Idag är det en månad kvar till julafton. Känns så skönt att det börjar närma sig, längtar som en tok! Snart får jag umgås med min underbara familj och mina fina vänner =)


Nya krafter!

Igår morse när jag ställde mig på vågen så visade den +0,2 och måtten var samma som förra veckan. Snacka om att jag blev besviken och arg! Kan inte fatta det. Denna veckan är den veckan som det har känts bäst. Spelat match, tränat innebandy, gymmat, kört cardio... inte ätit något olämpligt. Det är vid sånna här motgångar man bara vill ge upp och återgå till att äta godis och annan skit varje dag. Men icke! Jag litar på älsklingen som tror att mycket beror på att jag stressar som en tok. Ska dessutom byta ut all husmanskost mot mer ren mat. Det är helt enkelt bara att bryta ihop och komma igen =)

Något som verkligen gav mig nya krafter var att mammsen och pappsen kom på besök igår! Har saknat dem massor så det var skönt att få träffa dem igår så jag slapp vänta enda till jul! Vi hade en väldigt mysig dag igår och det var underbart att få äta mammas mat =). Tack för att ni kom hit och förgyllde våran dag!

Nu har jag inte tid att sitta här och lata mig mer... Efter att ha ägnat morgonen åt två timmars plugg så är det dags att cykla iväg till gymmet!

Kärt återseende

Precis kommit hem ifrån min kära vän Nelly! Var alldeles för längesen vi sågs. Var bara förbi en sväng för att hämta lite papper... tack igen :) Men hann med en liten pratstund i alla fall. Får se till att ses snart igen!

Ja annars då... allt är som vanligt. Alltså jag pluggar, tränar och sover, händer inte mycke annat just nu. Bara att kämpa på antar jag, försöker intala mig själv att det inte är långt kvar...

Längtar hem helt galet mycket. Bara hunnit åka hem en gång den här terminen :( Saknar familjen och alla söta vänner! Men snart... snart är det jul och då kommer jag hem =D

Just de ja.. dieten rullar på bra... i lördags stog vågen på -0,9 kg och midjan var -2cm. Snart lördag igen och då är det dags för ännu en domedag ;)

Nä nu måste jag få lite plugg gjort innan det är dags för handledning för c-uppsatsen.

Ha de bäst! PUSS

Fullt ös medvetslös

Vi vann med 7-2 mot Träslövsläge igår. Det kändes faktiskt riktigt bra för mig och hela laget spelade grymt bra igår. Bara att fortsätta såhär nu!
Efter matchen blev det bara hem för att duscha och äta snabbt och sen iväg på bio med Elias & Jossan. Vi såg 2012. Jag tyckte den var riktigt bra. Lite väl lång kanske för att sitta i en obekväm biostol :P men det var ändå värt det!
När vi kom hem så ställde sig Marcus och stekte pannkakor, mums. Det blev en myskväll som avslutades i soffan framför hearthbreak hotel... jag tröttnar aldrig på den filmen, Skrattar konstant :P En riktigt bra svensk tjejfilm!

Idag är det måndag och jag är riktigt seg! Har så mycket att göra så jag vet knappt vart man ska börja. Har i alla fall ägnat förmiddagen åt transkribering av intervjuer. Det blir man riktigt trött i huvudet av! Ska väl försöka orka med något mer plugg innan innebandyträningen ikväll i alla fall.

KRAM


Fredagen den 13:onde

Började dagen med att försova oss en timme... ingen större skada skedd förutom en timmes mindre plugg. Cyklade iväg i förmiddags för att hämta upp våra protokoll till c-uppsatsen... Fick bara tillbaka två stycken idag. Hoppas verkligen på att få de andra på måndag!
När jag kom hem väntade tvätt och spring i trappor... klart att hissen skulle vara trasig just idag när man tvättar och behöver springa upp och ner ett flertal gånger. Jaja, tur i oturen kanske, lite extra träning skadar ju faktiskt inte. Annars består dagen mest utav plugg, plugg och ännu mera plugg. Det blir en kort helg eftersom jag har tenta imorgon morgon... usch och fy! Inte direkt laddad men ska absolut göra mitt bästa.
Funderar på om man ska hinna klämma in ett gympass idag med... eller om plugget ska få gå före hela dagen. Har i alla fall världens träningsvärk från igår men det hindrar mig inte, gör mig snarare mer motiverad eftersom man känner att det verkligen ger någonting!
Får se hur dagen blir helt enkelt. Egentligen kanske bäst att hålla sig inne denna otursladdade dag?

För mycket...

Det är för mycket för mig just nu känner jag! Skolan känns riktigt tuff och jag stressar upp mig för minsta lilla grej. Hade en riktigt stor statistik tenta förra veckan och den var galet svår och jobbig. Kan bara hoppas på tur helt enkelt! C-uppsatsen går riktigt sakta framåt nu och vi måste verkligen sätta fart nästa vecka när vi får mer tid! Tiden går ju så sjukt fort och den ska ju faktiskt snart vara klar :S

Men annars då... så mår jag bra. Lever ett underbart samboliv med sötaste som stöttar mig till 110% jämt vilket gör att jag faktiskt lyckas ta mig igenom alla svackor som uppstår! Tack älskling för att du står ut med mitt humör nu när det är så mycket :P Men snart är det jul och om ett halvår är jag äntligen klar =)

Min diet går sakta men säkert framåt... ser fram emot att se resultaten efter tre veckor på lördag! Alltid lika nervöst att ställa sig på vågen för att se om vikten går åt rätt håll... och att mäta midjemått och lår för att se om det släpper på rätt ställen...
Ni som undrar varför jag dietar och kanske tycker att jag inte behöver det så kan jag säga att studentlivet har gjort sitt... sen jag flyttade hemifrån har jag gått upp över 15 kg och det känns! En del är förhoppningsvis muskler eftersom jag gymmar en hel del men knappast 15 kg. Jag känner att jag behöver tappa minst 5 kg för att må bra med mig själv och orka prestera på max hela tiden! Så jag hoppas att ni nu förstår varför och att ni kan stötta mig istället för att försöka få mig att sluta dieta.
Och med diet menar jag självklart inte något dumt pulver eller endast vatten och frukt... Jag äter precis som vanligt men med struktur på vardagen. Med det menar jag frukost, lunch, middag och ett mellanmål. Inget småätandet och bara godis eller liknande på lördagar! Det bästa sättet för ett långsiktigt resultat helt enkelt!
Men nog om det... återkommer senare med resultat!

Helgen som vart har varit riktigt mysig. Marcus föräldrar har varit här och hälsat på. Deras stöttande på derbyt mot Halmstad i fredags gjorde nog att vi vann med 4-2 ;) Riktigt härligt med vinst i alla fall, speciellt mot Halmstad! Annars har helgen mest bestått av mys, film och god mat. Åkte en sväng ut till Tylösand i lördags och det är alltid lika fint där, trots att det är kallt och ruggigt ute!
Tack för en mysig helg! Alltid lika roligt att ses!

Nej nu måste jag fortsätta plugga och sen blir det innebandyträning!

KRAM!

Förlust...

Vi förlorade seriepremiären mot Veddige med 9-6... Vi var inte fullt lag så vi förlorade på att vi inte orkade helt enkelt. Konditionen är verkligen någonting laget måste jobba på. Känner själv att jag inte alls orkar så mycket som jag skulle vilja. Får dessutom riktigt jobbig skoskav av inneskorna (kan bero på matchstrumporna som inte alls sitter bra). Får stora blåsor under fötterna, inte jätte skönt att springa med.

Men men, vi får ladda om till fredag helt enkelt då det är derby mot Halmstad som gäller! Riktigt kul att älsklingens föräldrar kommer ner och hälsar på då!

Igår efter matchen åkte jag, Marcus, Elias & Jossan och handlade lite godis på hemmakväll och sen köpte vi hem Thaimat. Det var riktigt gott och det blev en mysig lördagskväll!

Nu ska jag till gymmet och kämpa! Ska även lägga till lite cardio efter passet idag så konditionen kan förbättras och fettet förbrännas ;)

Hoppas alla får en mysig söndag!

RSS 2.0