Perfekt lördagskväll!

Blev en riktigt mysig kväll igår. Mötte upp Stina på stan för lite gott käk och dricka. Började kvällen på Harrys med en god ryggbiff och gick sedan vidare för att spendera flera timmar på Bulls uteservering. Massor av "tjejsnack" blev det innan Marcus joinade oss för att avrunda sin kväll med en coca cola :). Vi följde såklart Stina hem sen eftersom Halmstad kryllar med skumma typer!

Idag är vi helt galet sega och ligger mest inne och trycker i oss massor med gott :P Kollade på Sagan om ringen i fredags, har kollat på Sagan om de två tornen idag och snart ska vi även lägga oss och kolla på Sagan om konungens återkomst! Det är några av mina favoritfilmer så jag klagar inte!
Vi var faktiskt ute och cyklade en sväng vid Nissan nyss för att vara lite duktiga.. Riktigt skönt att komma ut i det sköna sensommar/höst vädret! Det gick dessutom okej med knät så det var extra skönt. Speciellt med tanke på det som väntar imorgon, då måste det bara funka!


Kommentarer
Postat av: Eliaspias

Ser att du gillar sagan om ringen jossan! du har juh till och med fixat din banner till minne av filmerna.. du har väll inte tappat någon ring i sjön;) Ps. jossan hälsar att Marcus luktar bajs ända till våning fyra :D

2009-09-12 @ 23:33:26
URL: http://jagbloggarmassor.imorgon

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0