Snart är det fredagsmys!

Ser fram emot kvällen! Först blir det Sommaren med Göran på bio med Elias & Jossan. Hoppas nu att den är lika rolig som den verkar vara på reklamen =). Jag älskar att gå på bio. Känns som om man lever sig in i filmen mycket bättre plus att det är så mysigt att sitta i mörkret och hålla handen med älsklingen...

Efter bion ska vi träffa Stina & Claes, ska bli extra kul eftersom vi inte setts på hela sommaren! Vi tänkte gå en sväng och kolla in marinfestivalen och se om den är något att ha i år. Sen får vi väl se om det kanske blir någon öl på en uteservering...
Fredagsmys på hög nivå hoppas jag på i alla fall!


20 min senare...

Det blir nog varken översvämning eller blixtnedslag här just nu :P Fast med tanke på hur snabbt vädret verkar vända så ska man väl aldrig säga aldrig...


Översvämning?

Ja, i den här takten lär det inte dröja länge innan gatorna i Halmstad svämmar över... Tur att man var ute på promenad för 5 min sedan och inte nu! Tycker synd om alla turister som antagligen springer runt som yra höns på torget just nu.
Vid översvämning är jag glad att bo i en takvåning, men ifall blixtarna kommer närmare så är jag inte så glad längre =S


Tylösand

Blev allt några timmars stekande på Tylösand idag. Det såg ut att bli riktigt tråkväder idag men det sprack upp lagom tills vi la oss på beachen. Sol och bad, precis så som en riktig sommardag ska vara =)
Nya kameran var såklart med så från och med nu blir det förhoppningsvis mycket fina bilder på bloggen!
Är mycket att lära med nya kameran så bilderna som är tagna med motljusskyddet har en ful kant men vi ska nog lära oss att fota bra med det med till slut =)




Älsklingen har gjort pizza på hönökaka nu som är inne i ugnen, så alldeles strax blir det god mat och en mysig kväll med film!

Kärlek!



Minigolf



Idag har hela familjen varit i Kungälv och spelat minigolf. Hur det gick borde väl kanske vara osagt... men äsh ja bjuder på den. Jag kom klart sist men lika glad är jag för det.. någon måste ju komma sist :P Vinnaren blev pappa och jag vet varför... han har haft flest år på sig att öva ;)

Efter minigolfen åkte vi och käkade pizza, eller jag åt en super god mättande grekisk sallad i pitabröd!
Tack familjen för en mysig dag!

Snart börjar IFK änglarnas match och senare ikväll blir det romantisk film (Huset vid sjön). Någon som sett den och vet om den är bra?

Fredagkväll

Låter fredagen tala i några bilder... kvaliten är inte alls bra eftersom min kamera börjar sjunga på sista versen. Från och med tisdag kommer jag fota med nya kameran och då utlovas bättre kvalite =)



Lägger upp en "söt" bild på mig och älsklingen också. Bara så ni vet så pussar Marcus mig med en "Sara mun" ... så han pussas alltså inte så annars ;)


Ikea

Vaknade till ett riktigt tråkväder idag... regn, regn och ännu mera regn!
Vi åkte i alla fall med mamma till Ikea en sväng, är ju alltid skönt att komma ut lite trots vädret. Jag köpte en ny kaffeburk till Marcus (eftersom jag råkade krascha hans gamla :S) och Marcus köpte en ny skön formad kudde. Han såg så härligt lycklig ut när han provade den så fort vi kom hem =) Han kommer sussa så skönt inatt och jag kommer ligga vaken bredvid avundsjuk för att jag inte köpte en likadan kudde till mig ;)

Innan vi åkte hem så gick vi även in en snabb sväng på media markt där Marcus köpte grymma rosa hörlurspluggar till mig. Tack älskling för att du sponsrar mig lite när du har mer pengar! Puss! 

Förrästen... Idag är det bara 2 veckor kvar till Kreta =)

Sakta men säkert!

mitt andra träningspass den här sommaren (2,5 km promenad)... ja ni hör hur tragiskt de låter. Efter att ha varit mer eller mindre sjuk i över en månads tid så är det den här nivån av träning som jag får börja med. Börjar sakta men säkert kurera mig från min njurinflammation och har endast 4 dagar kvar av min antibiotika kur. Ska bli så härligt när jag väl kan börja träna på allvar igen!


Sol & bad i Brandstorp

I måndags åkte jag, Lene och Malin iväg till Brandstorp. Det blev massor av sol och ett kallt dopp i det blå. Trots det kalla vattnet så simmade vi faktiskt en runda. Mummsade även i oss en god macka och vattenmelon.



RSS 2.0