Rörö

Japp, om en stund bär det av ut till denna fina ö =) Jag och Marcus bestämde oss för att vi behövde en paus i vardagen så det blir att vistas i Göteborgs skärgård hela helgen.
Efter en riktig skit vecka rent ut sagt så ska det bli underbart att komma ifrån Halmstad även om det bara blir två dagar... Nya krafter ska samlas och mysfaktorn kommer att vara på topp =)
Bidrar med en sommarbild från mitt paradis!! Förhoppningsvis tittar solen fram lite i helgen och då ska jag vara framme med kameran och försöka få några fina vårbilder!


Ensam inatt

Lockar inte lika mycket att krypa ner i sängen när man får sova helt ensam. Marcus är i Lund på Volbeat så det blir till att ligga och krama på hans kudde inatt. Har vant mig vid att alltid ha honom bredvid mig så det blir helt enkelt tomt. Men men inte mycket att göra åt. Får passa på att bre ut mig i sängen helt enkelt..

Annars har väl dagen varit upp och ner. Tenta imorse som inte gick som ja ville... suck, tänk om man bara kunde hoppa ett år fram nu så jag bara hade två månader kvar av utbildningen. Längtar riktigt mycket tills jag är klar!

Blev i alla fall en mysig stund med tacos hemma hos Claes och Stina förut innan vi gick hem till Strellan för att fira hans födelsedag. Jag var helt nykter idag så gick hem hyffsat tidigt... väldigt trött och sen är det lite svårt att hänga med i allt "fyllesnack" när man inte riktigt är på samma nivå =P

Nu ska ja snart försöka sova och är väldigt glad över att det inte kommer att bli en förra söndagen i repris imorgon...

Män som hatar kvinnor

Igår kväll var jag och Marcus på bio.. Män som hatar kvinnor. Riktigt bra film! Hela salongen satt  knäpptysta och var som fängslade vid hela filmen. Det var riktigt skönt att få ett avbrott i vardagen och bara kunna ägna all sin kraft på filmen.

Idag är dock en ny dag och snart är det bara att ta tag i plugget igen. Känns sådär inför tentan på lördag, just nu vill jag bara att den ska vara över. Sen får det väl bli en vilodag innan allt plugg fortsätter igen... suck!!


 


RSS 2.0