Världens finaste!

Jag har världens bästa pojkvän & sambo!
Den här underbara tavlan fick jag av honom igår kväll!



Bara för att han är världens finaste så står det nu en köttfärslimpa i ugnen nu så att han har något gott att äta ikväll när han kommer hem! Sen när jag kommer hem från träningen så blir det myskväll!


Födelsedag =)

Idag är det min dag



Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag! 21 år och jag blir sakta men säkert äldre. Dagen har spenderats med SPSS mellan nio och elva... och sen plugg fram till fyra. Nu kom jag nyss hem från gymmet efter att ha pumpat slut på mina bröst och mina stackars små armar. Hämtade posten på vägen upp och där låg ett kort och ett paket från mamma och pappa! En jätte söt liten present! Tack så mycket! Sänder massor av kramar till er och redan om några dagar ses vi!
Nej, nu ska jag in i duschen och sen ska jag och Marcus äntligen fira min födelsedag! Marcus har lovat att göra sina mummsiga köttbullar och sen kanske jag får paket?! =)

Hoppas ni får en mysig tisdagskväll!
Tack för alla gratulationer! Massor av kärlek & kramar till er!

Katastrof =(

Vissa dagar borde inte få finnas

Varning för extremt negativt inlägg!
Jag borde bara gå och lägga mig... och hoppas att jag är på bättre humör imorgon. Vill inte må såhär dåligt på min födelsedag! Hela dagen idag har bara varit ren katastrof! Vaknade verkligen på fel sida... helt sjukt trött och borde inte ens ha kollat mig i spegeln imorse! Vädret ute gjorde mig ju inte direkt på bättre humör... regn och blåst. Men det var bara att pallra sig iväg till skolan för tre timmar statistik föreläsning (jag fattade ingenting idag)! Efter föreläsningen försökte vi ringa en person vi måste ha tag i inför vår C-uppsats. Har ringt sen i onsdags och spelat in meddelande på svararen men hon verkar vara omöjlig att få tag i.. och det förbättrar inte direkt våran situation. Sen hade omtentan på deltenta 1 i socialpsykologi kommit in idag. Jag var typ säker på att jag hade fixat den men icke... och det knäckte mig totalt. Efter att ha varit skoltrött innan är det ju ingenting emot var jag är nu! Vill bara skrika men vad hjälper det?
Innebandyträningen kan vi ju också bara glömma... lätt den sämsta träningen för mig sedan jag började i laget. Skotten gick åt skogen, passningarna gick åt skogen och ingenting gick som jag ville helt enkelt. Fick dessutom sjukt ont i höger fot och benhinna (behöver mina inlägg som är borta).
Jaja jag säger tack och hej för mig idag och hoppas att det kan bli en bra födelsedag imorgon trots allt...
Godnatt!

Tidaholmshelgen

Fredag
Började dagen med att försova mig. Hade ställt klockan på åtta men antagligen stängde jag väl av den i sömnen eftersom jag vaknade kvart över nio med mobilen bredvid mig på kudden... Det blev lite stressigt men hann med både gymmet, duscha, packa, äta och diska lite innan det bar av mot tåget vid kvart i ett tiden. Det var nog en hemåkarhelg för studenter för både tåget från Halmstad och från Göteborg var smockat med människor. Som tur är fick vi sittplats så vi slapp sitta i mittgången som många andra. Alltid segt att åka tåg så det var riktigt skönt när vi väl vara framme hemma hos Marcus familj. Vi hann landa lite och ta det lugnt innan det blev kalas för Philip som fyllt 18. Blev även lite firande för Maud, Lene och mig =). Efter ett roligt kalas med trevligt sällskap, god mat och tårta så var jag galet trött och somnade så fort jag la huvudet på kudden.

Lördag
Vi ställde klockan på åtta eftersom en shoppingdag med Lene och Martin i Skövde väntade. För min del blev det ett par skor från Stadium, en klänning från Gina och en jacka från HM. Lyckat helt enkelt =) dock lite mindre pengar på kontot... så tur att en viss person fyller år imorgon ;).
På kvällen blev det jätte god mat som Juha hade fixat, fläskberg eller vad kallade vi det ;). Det var fläskfile med paprika, brocolli, champinjoner och massa gott! En riktigt bra uppladdning inför kvällens bio. Vi såg flickan som lekte med elden som är andra filmen i Stieg Larssons triologin millenium. Den var riktigt spännande och minst lika bra som den första så den rekommenderas!

Söndag
Det blev en skön sovmorgon och vi låg kvar i sängen och riktigt njöt av att breda ut oss i en stor säng för ovanlighetens skull! Efter frukosten bar det av till Vreten för att träffa marcus farmor och farfar mm. Där bjöds det på god mat och trevligt sällskap.
Det blev en sen hemresa för oss eftersom vi hittade ett riktigt klipp... kostade bara 250kr för båda och då fick vi åka förstaklass från Göteborg. Det var värt det även om vi var galet trötta när vi kom hem vid elva tiden!

Tack för en jätte mysig helg! Vi ses snart igen!

1 år!

KÄRLEK!


Lång dag...

Idag blir det en väldigt lång dag! Ska först iväg och försöka fixa en sak... återkommer kanske mer om det senare ;) Sen blir det bibblan med Andreas för att skriva projektplan. Förhoppningsvis hela eftersom det blir svårt att hinna med att träffas och skriva någon annan dag.
Ikväll är det dags för innebandy igen, är laddad idag trots trötthet och träningsvärk!

Glad =)

Minns ni att jag gjorde en tenta den 22 augusti? Anatomi... jag skrev att jag med 95% sannolikhet inte klarade den. Men min tur kanske har vänt för de 5 ynka % tog över! Jag klarade den... det trodde jag aldrig! Känns så galet skönt, en sak mindre och det betyder så mycket nu eftersom jag är galet trött på skolan! Det här fick mig att tända till lite... ska kämpa det här sista året och ta min examen för att sen bli "fri" och förhoppningsvis få ett jobb inom det området som jag vill arbeta med!

Innebandyträningen gick hyffsat bra idag med. Sträckte till mig i baksidan låret men det var bara att fortsätta springa på och ge gärnet. Det var en jobbig träning idag och det fick mig att förstå att jag behöver träna upp min kondition igen! Det har nästan bara varit styrka sen jag flyttade till Halmstad.. vilket är över två år sedan :S, så ni kan ju förstå att min kondition inte är på topp! Men oj så jag ska träna! Innebandy, Gym & Löpning... ska köra stenhårt!

party party

Det blev en utekväll igår. Jag dansade runt på mårtenssons i mina nya klackar. En riktigt lyckad kväll med nya härliga vänner!

Idag är det soffläge som gäller hela dagen lång! en mysig söndagkväll med top model och ensam mamma söker. Den här kvällen behövs inför en tuff vecka!

Godmorgon

Har precis gått upp ur sängen från den bästa sovmorgonen på länge. Riktigt skönt att bara kunna ligga kvar en stund och kramas efter att klockan har ringt! I love it!

Kom hem ganska sent igår eftersom laget tog en chill stund på Mc Donalds på vägen hem från matchen. Riktigt soft! Matchen gick bättre än sist och vi vände på resultatet från förra matchen... alltså vi vann med 6-1! Alla gick in med en härlig inställning och en skön kämparglöd så det kändes riktigt bra. Blev inga mål för mig den här gången men det kändes ändå helt okej att spela forward. Helt lost är jag väl kanske inte i alla fall ;)
Nu dröjer det ett tag till nästa match. Spelar en träningsmatch till innan serien drar igång men seriepremiären är inte förrän sista oktober så nu gäller det att träna på flitigt så vi fixar det här!

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och äta en god frukost!

Ännu mera innebandy...

Ikväll är det dags för match igen. Hört att det är ett väldigt bra lag vi möter men kan ju hoppas att det går bättre än i måndags i alla fall! Det är bortamatch ikväll så det blir en tripp ner till skåneland.

I övrigt händer det inte speciellt mycket i mitt liv just nu. Massor av plugg och innebandy bara. Är väldigt glad att vi ska bort från Halmstad två helger i rad sen, ska bli skönt med lite omväxling!

Just nu står min "man" och rullar köttbullar. Det blir hemmagjorda köttbullar med hemmagjort potatismos. Riktigt gott är det och något vi för tillfället verkligen fastnat för... det vill säga att vi äter det fyra dagar i veckan ;) MUMS!

Konstant trötthet

Är inne i en period som jag helst av allt bara skulle vilja sova igenom... för så trött är jag! Konstant trötthet helt enkelt. Är trött på morgonen, efter frukost, innan lunch, efter lunch, innan träning, efter träning, innan middag, efter middag... ja ni fattar :P Någon som har tips på hur man ska ta sig ur den här konstanta tröttheten?

Förutom att jag är väldigt trött idag så har jag i alla fall varit hos Andreas och vi har börjat lite smått med C-uppsatsen. Allt känns så osäkert nu i början innan man har kommit igång ordentligt och fått tag i alla som kommer att ingå i vår studie. Men så fort det är löst och vi kan börja på riktigt så kommer det att kännas mycket bättre!

Tänkte gymmat idag men står över det ändå så jag slipper spela match med världens träningsverk imorgon. Ingen jätte bra idé. Speciellt inte med tanke på att jag ska spela forward igen... hela matchen dessutom :O Men det ska nog gå bra hoppas jag.
Ikväll blir det fikamöte hemma hos tränaren, ska bli trevligt och mysigt. Skönt att umgås lite med alla utanför planen också så man lär känna varandra ännu bättre =)

träning

Snart bär det av till träningen... blir till att åka buss idag eftersom varken Linn eller Emelie skulle träna idag. Känns lite skumt, åker aldrig buss i Halmstad annars men men bara att ladda med musik i öronen. Tar ju bara en kvart så det ska jag väl klara av :P
Är lite nere idag känner jag, mycket tankar... hoppas att jag kan träna bort det och komma hem med glada tankar och en positiv inställning!

Förlust

japp då var första matchen (träningsmatch) spelad. Vi mötte ett köttarlag ifrån skåne och förlorade med 6-1. Finns inte så mycket att säga mer än att vårt lag inte är samspelad än men vi ser den här matchen som träning och lär oss utav våra misstag. Matchens sämsta trodde jag skulle vara att ja fick spela forward sista perioden men det blev nog ändå matchens bästa eftersom jag lyckades slänga upp vårat enda mål i krysset =) Så det kändes bra!

Nu blir det mat och sen väntar sängen!

Längtar

Nu har jag kommit hit igen.. till stadiet när man längtar bort, någon annanstans. Jag saknar mammsen och pappsen och jag saknar mina bästaste vänner där "hemma"...

Men nog om det... efter en dag med tenta och en mega jobbig statistik föreläsning så sitter jag nu här och lugnar ner mig lite innan det är dags för första träningsmatchen med Fyllinge! Jag känner mig frisk.. förutom lite snuva och sånt men så länge ja inte har feber och halsont så ska jag spela! Är laddad och lite nervös men det ska framförallt bli riktigt roligt. Det är ju på matcherna jag är som bäst, när man verkligen går in för det. Man glömmer av allt annat runt omkring och lever för stunden bara för innebandyn!

Hör av mig sen om hur det gick... (räkna inte med vinst för vi har ingen målvakt och första matchen med "nytt lag") Men det ska bli sjukt roligt i alla fall =)

tröttnat på mig?

Jag förstår er fullt ut i så fall! Ni är nog ganska trötta på att höra att jag är sjuk :P Så det här inlägget ska få handla om något helt annat, nämligen om min kära familj och våran underbara resa till Rhodos som vi gjorde i början av juni! Skulle kunna prata på hur länge som helst för vi hade verkligen en härlig, underbar och händelserik resa! Men eftersom en bild säger mer än tusen ord så låter jag de här bilderna tala...




Sjukling

Igår mådde jag mycket bättre och jag trodde att jag skulle slippa en långvarig förkylning den här gången. Men igårkväll började ja känna mig riktigt hängig igen och det slutade med att jag låg och hostade i typ 3 timmar innan jag lyckades somna. Så idag sitter jag här med en ömmande hals, hes röst och feber. Ärligt talat så har jag inte tid med det här nu! Jag SKA spela match på måndag! Så är det bara. Har dessutom tenta på måndag så det är väl bara att ignorera hur dåligt man mår och fortsätta ta tag i sitt liv...

Hoppas ni har en bättre helg än vad jag har!
Kramar

Byxorna sprack!

Japp såhär kan det tydligen gå... skyller på att byxorna var väldigt slitna för så stor har jag väl ändå inte blivit :P



Men inte tror ni väl med min tur att det här hände tryggt hemma i lägenheten? Icke, det hände när jag skulle sätta mig på cykeln efter att ha betalat kåravgiften... inte skulle jag hem efter det heller, utan jag fick snällt följa med Marcus in på maxi för att storhandla. Jaja, hoppas jag kunde glädja någon utanför kåren eller inne på maxi i alla fall :P

Den sista pannkakan...

Pannkakor får mig att tänka på när jag var liten... eller egentligen varje gång mamma gör pannkakor "hemma". Så skönt att sitta på pallen i köket och prata om allt möjligt medans hon gräddar pannkakor (som jag älskar). Ni vet den sista smeten blir ju alltid en liten pannkaka. Den är min! Den har alltid varit min! Gjord på kärlek!
Idag fick jag göra den lilla pannkakan alldeles själv... Det blev inte riktigt samma sak!


Ganska fina och goda men det kommer aldrig att bli samma sak som när mamma gör!
Så snälla mamma, en liten pannkaka gräddad på kärlek nästa gång jag kommer hem!
Det skulle värma din lilla ängels hjärta!

Frissan

Förmiddagen spenderades hos frisören. Fixar håret på Studio Silk i stan och har alltid varit jätte nöjd när jag gått därifrån. Idag kom jag dock dit lite nervös eftersom jag inte visste vad jag ville göra riktigt. Var dessutom en ny ung kille som skulle fixa mitt hår. Dömde nog ut han lite för snabbt :P men kanske inte så konstigt eftersom jag är van vid att tjejer med jätte fina frisyrer fixar håret. Resultaten blev bra tror jag. Alltid svårt att veta helt innan man har duschat och fått göra iordning håret själv. Jaja, vad jag vill säga med detta är helt enkelt att killen som fixade mitt hår var jätte duktig och det blev precis lika bra som om någon av de kvinnliga frisörerna skulle ha gjort det!
Här kommer i alla fall före och efter bilder så ni kan väl säga vad ni tycker =)

Innan... en fruktansvärt ful utväxt :P
Innan... med en fruktansvärt ful utväxt


Efteråt...


Weei... försöker med ett litet leende trots att halsen värker och jag kokar av febern...

sovmorgon

Så har man överlevt två galet långa dagar. Var fruktansvärt skönt med sovmorgon imorse. Idag går allt långsamt känner jag, blev en lång frukost imorse för att sen ligga i sängen och dra sig lite till.. Kände mig lite sjuk imorse för vaknade av en öm hals. Men icke jag vägrar! Så nu har jag "glömt" det och mår mycket bättre!
Var och solade för en stund sen. Kände att det behövdes för det är ju kul om ens färg inte försvinner helt redan. Lite underhåll skadar ju inte!
Nu är jag väldigt hungrig så lite lax ska snart tillagas. Sen kanske det blir lite plugg innan innebandyträningen ikväll. Är laddad till tusen för nästa vecka väntar två träningsmatcher. Första matcherna på 2½ år. Spännande =)


Tjoho...

Sovit kanske ca tre timmar, ätit frukost, skrivit tenta, ätit lunch, haft föreläsning, ätit mellanmål, tränat innebandy, duschat, ätit middag, pluggat. Nu sova? JA!
Josefin = jätte trött
Jätte trött = sova

Godnatt!

Godnatt

Idag har jag varit helt galet trött. Har varit säng & soffläge nästan hela dagen. Blev även en trevlig kväll hemma hos Andreas med lite plugg och tv. Vi hade riktigt roligt och det märktes att båda var trötta... brukar bli en hel del roliga kommentarer då nämligen :P
Nu ska jag sova... imorgon blir det en lång dag med en härlig tenta på morgonen... aja önska mig lycka till :)

Sov så gott!
Kram kram

Jag har gjort något dumt...

Förra helgen åt jag alldeles för mycket av det inte så nyttiga alternativet och det får jag sota för nu! I söndags kväll sa jag nämligen något dumt och nu måste jag stå mitt kasst och hålla det här... Jag sa att jag inte ska äta något onyttigt förrän Philips kalas som är den 25e :O (Hoppas verkligen inte att det bara är chokladtårta på menyn då) ;) Jaja, det får väl bli att knapra på några morötter ikväll, för bryta det jag sagt gör jag inte! Envis som jag är! Har ju faktiskt gått ner 1 kg sen i måndags så något bra för nog det här med sig!

Kul att plåga mig själv och er andra lite så här får ni en bild med massor av gott.... åh suck :P


regnar & blåser!

Det blåser helt galet mycket, vaknat flera gånger i natt bara för det. Nu regnar det dessutom också! En sån här dag vill man bara ligga inne och mysa framför en bra film. Just därför ska vi ut i ovädret och ta oss till gymmet för att bränna av ett stenhårt pass! Sen väntar mat, städ och plugg!
Ge mig fler av dessa underbara dagar ;)

Fyllinge

Ni får räkna med att mitt humör pendlar från dag till dag, timme till timme... ibland till och med minut till minut :P Det är så det är just nu helt enkelt... och så länge mitt negativa humör inte tar över så ska jag inte klaga!

Har en glad nyhet till alla er som inte tyckte om att jag slutade spela innebandy. Jag har börjat igen! Spelar nu med Fyllinge som ligger i div2. Efter bara två träningar känns det riktigt bra, riktigt härliga tjejer! Nu när jag har börjat träna igen inser jag verkligen hur mycket jag har saknat det... Det har ju varit mitt liv i 10 år!

jaja nog om det för tillfället.. Nu blir det sen middag som älsklingen har fixat. Kyckling & ris, ska bli mumma!

Ha en fortsatt mysig kväll och sov så gott!
Kramar

Denna ständiga huvudvärk...

Är så trött på att ha huvudvärk varje dag.. Speciellt efter att jag har tränat känns det som om huvudet ska explodera. Är dålig på att ta mina järntabletter varje dag så kan vara därför. Nu ska jag verkligen sköta det och om det inte hjälper vet jag inte vad ja tar mig till. Suck är trött på det här! Skulle behöva en lång semester, och nu snackar jag inte en vecka... utan en väldigt lång!
Orkar inte skriva mer, men nu vet ni att jag lever i alla fall.

RSS 2.0