I väntan på torsken...

Nu har jag diskat massor och skalat potatis... inte det roligaste kanske men nu står älsklingen och fixar med torsken i alla fall så snart blir det mat.. äntligen!
Största delen av dagen har spenderats ute i solen. Satt ute i parken en stund imorse och pluggade. Lite senare gick vi och handlade med oss lite gott till lunch som vi tog med oss ut till Tylösand. Där låg vi och stekte och badade i några timmar. Försökte även plugga lite men lättare sagt än gjort... äsh bättre lite i taget än ingenting!

Förrästen höll ju på att glömma tacka Maud för den söta presenten hon skickade! Det är sånna små söta saker som lyser upp vardagen så tack så jätte mycket =)

Ha nu en jätte mysig kväll!
Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Att vara en stor bloggare idag handlar om att man ska vara så bitchig och blond som möjligt..Enligt mig är det fan idiotiskt!En stor blogg ska ha något värde,och en betydelse.Jag skriver en blogg,som handlar om självförtroende .Skriver om hur man bla kan hjälpa en kompis med dens självförtroende .Men jag tar upp saker som hur du tacklar grupptryck och alkohål.Men också komplex & anorexia . Skriver också om mobbing...Hur du tacklar det,eller va du ska göra om du ser någon bli mobbad osv.Även om du har bra självförtroende,så tycker jag att du ska kolla in den hära bloggen eftersom den är en vettig och viktig blogg som borde få synas.Mitt syfte är inte att bli känd bloggare,utan att hjälpa andra eftersom jag själv hade självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende ( som idag är jätte bra)

Om du gillar den,lägg järna till den i bloglovin! Jag gör de samma,om du gör de <3ha de så himmla bra,

kram från JUNO - http://jjuno.blogg.se

2009-08-21 @ 00:19:03
Postat av: maud

haha...ja kunde inte motstå att köpa när det fanns till er båda ;). ni kan ju skriva lite söta meddelanden till varandra nu då!

klart att du fixar tentan, vi håller tummar o tår här. kramkram

2009-08-21 @ 08:29:43
URL: http://maudsanglar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0